Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gledame, ama i Anri gleda.Da ne se pravime pogolemi poznavaci od Kralot.Читам шо пишувате за Жиру и се запрашувам дали воопшто вие ги гледате Арсенал сезонава?
Gledame, ama i Anri gleda.Da ne se pravime pogolemi poznavaci od Kralot.
Точно е дека треба да се купува ама јас не се сложувам во целост со Анри.
Мислам дека сега одбраната ни е добра,во однос на централните дефанзивци.
Ги имаме Пер,Кош,Паулиста и Чејмберс.Плус на оваа позиција може да игра и Монреал.
Е сега ако се купува нешто од одбрана според мене треба Голман,бидејки не сум сигурен ни во Оспина ни во Шчезни.Исто така лев бек.Моја желба за лев бек е овој од Волзбург Родригез.Изгледав неколку клипчиња на youtube машина е човекот.
Во срединиот ред треба да се купи само еден дмф играч по можност Шнајдерлин или Кондогобиа.
За нападот треба да се купи некој подвижен напаѓач и тоа е тоа.
Играчи кои јас сакам да го напуштат тимот се: Фламини,Артета,Диаби,Волкот/Велбек,Оспина/Счезни,Гнабри да се прати на позајмица.
+Џенкинсон да се продаде,Подолски исто така,Кембел.Од овие да се извадат 15м и со ослободувањето на платите на овие горе,дефинитивно ке имаме пари да донесеме квалитетни играчи со кои ке бидеме фаворити за титулата.
На трансфер пазарот очекувам Сити да се изнафрлаат пари,Манчестер исто така а Челзи мислам дека до година нема да бидат ништо посебно(но Мурињо е Мурињо).
Ајде јако до крај и да се освои Фа-куп па летоска ке биде друга песна.
Нели капитените ни заминуваат (освен лани) а последно Мертезакер ни е капитен нели? И што бидна со артета знам беше повреден ама нели се комплетиравме. И иако Кок е прва постава но ни на клупа го немам видено.[DOUBLEPOST=1430253725][/DOUBLEPOST]Али само колку ми иде смешно кога ќе ми текно колкумина го бараа тука балотели и дрва и камења фрлаа по Венгер за тоа што не го купи![]()