Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај уште 3 години ќе почекаме Окслејд дур да научи да нафрла. 3 чекавме да научи да оди, сега уште 3 да научи да нафрли. И така вечен талент е. :D

Жиру :facepalm:

:kuracc:

Ја пре би го вратил Паскал Сиган или Сендерос наместо Пер. Ете до толку не го бива.[DOUBLEPOST=1425221432][/DOUBLEPOST]

Санчез слабо денес некако. Нека го извај да влези Росицки малце. :D

Owen on Giroud missing a sitter: 'he has no confidence at the minute.' After scoring: 'he doesn't let misses damage his confidence.'

Него не научивте дека не се кењаат играчите после 20 минути бе?

Олабајте малце, јасно е дека влеговме прептазливо во мечов поради срањето од средата и јасно е дека и Пер е казнет ради тоа.

Само чим и Оспина не е на клупа, Војче изгледа многу го има накурчено Венгер...

Се умори Санчез изгледа го нема последниве 4-5 утакмици

Патем, ФК Борец 3-та Регионална лига го полни повеќе стадионот од Емирати.

Санчез мора да даде гол. Прераснува во опсесија веќе и не е добро за тимот. На почеток на прво имаше една шанса кога ми се чини Окс беше на раб на шеснаесетник и му ја бараше а Алексис ја исебичи иако окс беше во многу боље позиција. Сума сумарум прво беше очај, заспав

Многу притисок и трема имаше Габриел.Треба почесто да игра,за тремата да избегне.После 2-3 грешки,со 2-3 одлични интервенции.
Ќе си чекаме со Жиру на секој 6шанси да дава гол.
Саљнчез премногу ја пимпли и е себичен.Ме потсеќа на оној Санчез на почетокот на сезоната кој го пцуев.

На Мертесакер можам само да му се заблогодарам за одличните 2,2ипол сезони.Сега и клупа му е многу.

Оооооооооооооооооооооооооспина. Фантастичен рефклес.

Ауууу си ебаа мајката

И немој некој да зуцнал за Алексис, се уморил бла бла, чоекот на секој натпревар трча , прави пресинг цели 90 минути. Затоа шшшшшш да не ве чујам!!!! Ако некој си ја заслужува платата во Арсенал тоа е АЛЕКСИС!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom