Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Чувството после поразот од Монако
10996490_1335195906520622_2177873756383842871_n.jpg

ее сура кога ти викав да си го купите берба-гол од кај нас ти неееее, моравте да го земете најголемиот антиталент за фудбал - велбече ... и немој да ми ескивираш дота те чекам за бист вечер :D

Wenger na dokumentarecot veli deka posle nekoe vreme ne ni pravel analiza na timovite tuku gi pustal da igraat momcite samo . Gi nema tie igraci veke , neka ne se zaebava :)) kion leman momci koi na poluvreme znaele da kazat sto cini a sto ne , dzabe e kako sto kaza kion posle utakmica koga ke izgore loncheto , treba nekoj so muda da zbori za da se cuknat u glava site dali na ht dali za vreme na utakmicata , wenger retko go pravi toa , a treba pocesto :))
Monako se prosecna ekipa gi napravivme barsa , nedisciplina neangazirsnost bez kompas bea igracite . Aj neka se fokusiraat na fa i top4 toa e . A kondogbia dobar igrac , ne povrzuvaa so nego uste koga bese vo sevilla, pred da odi vo monako , mozebi i trebalo da zagriza wenger po nego :) ovoj mi e ko pogba za siromasni [emoji16]

10996490_1335195906520622_2177873756383842871_n.jpg

ее сура кога ти викав да си го купите берба-гол од кај нас ти неееее, моравте да го земете најголемиот антиталент за фудбал - велбече ... и немој да ми ескивираш дота те чекам за бист вечер :D
Немам интернет моментално, чекам интернет со брзина на светлината да ми дојде.

Не знам зошто толку простор им остававме на Монако за контри, при резултат 1-0, ни требаше гол но не по секоја цена, дури и да изгубеве на крај 1-0 пак ќе бевме во поарна ситуација него ли сега со 3-1.

дајте линк од некој торент од документарецот, овие клошари не заслужуваат коментари повеќе....

Вилшер повторно операција,но како што вика Венгер ќе биде аут само неколку денови. Ич не ми се свиѓа ова,операција врз операција. Ми се чини дека уште малку фали повредите да му ја преебат кариерата на Џек.

Последно уредено:
Ја од Вилшер ништо не очекуам више,поарно Калстром да го откупевме

Јас премногу очекувам.Само нека има една здрава сезона,ќе праиме муабет.

Комедии, на денешниве фудбалери поважно им е гелот на фризот да им стои кога ќе излезат на терен, да напраат добра поза при прославување на гол итн итн. Башка немаат муда ко непобедлививе, немаме играч што може да им свика и даде по некој шамар. Документарецов е гром, ко еж бев цели 57 минути. Јаки спомени за стариов. Иначе не бев свесен дека дури изјавил дека можат да поминат сезона без пораз, јебач чичо не го боли.:jeeee:

Од овие играчи единствен со муда и играч способен да заврти по 2-3 шамари на соиграчите дефинитивно е Вилшер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom