Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Per Mertesacker

On the way back ... hello to all you gooners out there from the three of us. And a special hello today to my good friend Lukasz Fabianski

11018135_859846020725891_1926294678587568020_n.jpg

Зошто има специјален поздрав за Фабијански, да не бранеше денес нешто посебно против Јунајтед???

Мене за она ми е криво на Санчез, по контрата на Озил. Кој потег го напрај Озил и додавање, али ништо Алексис. Ќе беше уште една асистенција за Озил.[DOUBLEPOST=1424550426][/DOUBLEPOST]
Per Mertesacker

On the way back ... hello to all you gooners out there from the three of us. And a special hello today to my good friend Lukasz Fabianski

11018135_859846020725891_1926294678587568020_n.jpg

Зошто има специјален поздрав за Фабијански, да не бранеше денес нешто посебно против Јунајтед???

Па со оглед дека имаа 2 удари во рамки Јунајтед, не верувам. :D :D

Мене за она ми е криво на Санчез, по контрата на Озил. Кој потег го напрај Озил и додавање, али ништо Алексис. Ќе беше уште една асистенција за Озил.[DOUBLEPOST=1424550426][/DOUBLEPOST]

Па со оглед дека имаа 2 удари во рамки Јунајтед, не верувам. :D :D
Па мора да е некој интерна заебанција изгледа.....

Многу повеќе ми се свиѓаат жолитве ѓакици, многу поубаво ми го отвараат дресов. Мислам дека најубави дресови иаме не само у ПЛ абе ширум светото ! :bravobe:

Еве некој бројки од вчера и за Кок
Francis Coquelin vs Crystal Palace:
8 clearances, 7 recoveries, 6 interceptions, 5 tackles, 4 aeirals won, 74% passing.
Уште Пул да изигра 0 и да сумираме перфектен викенд :)

Трето место
:pos::pos::pos::pos::pos:

Што се случи викендов којзнае, ама на крај излезе речиси перфектно за Арсенал.

Пак не сум задоволен,глупи бодови губевме кај Ливерпул,Саутемптон,Свонси,Лестер,Јунајтед па и Сити на домашен. Можевме први да си бидеме али.. Не сме 4ти :D

Пак не сум задоволен,глупи бодови губевме кај Ливерпул,Саутемптон,Свонси,Лестер,Јунајтед па и Сити на домашен. Можевме први да си бидеме али.. Не сме 4ти :D

Со Ливерпул средината не ја поминавме , мислам треба да сме среќни шо извадивме бод таму...

Саутемтон имаа лоша утакмица, LiverPoo дајвери + судиска неправда и изгубија дома. Можеби ќе беше подобро да одиграа нерешено или да изгубеа Дајверпул колку да не земат залет зашто немаат изгубено уште од декември против Јунајтед.

http://news.arseblog.com/2015/02/arsenal-seal-council-approval-for-london-colney-expansion/
Еве некои "не толку" интересни вести, на Арсенал им е одобрена апликацијата за да го прошират тренинг центарот Лондон Колони.Во линкот има објаснето што ќе биде ново.
(y)

Застарена технологија сме имале...

When the training centre was first opened in 1999 the centre was considered one of the best in Europe. Today whilst additional improvements have been made to the medical rehabilitation areas improving the response of players to long term injury, other areas have fallen behind in football development terms. In particular facilities for strength and conditioning and analytical research have fallen behind top European and Premier League Clubs.

“The facilities and equipment planned for this new building are now considered essential by all the top clubs to assist in preparing and developing footballing talent. They are now deemed essential facilities by footballs governing body and medical professionals and all of the facilities proposed have been incorporated at St George’s Park, the national Football Centre and at Loughborough University where national sporting bodies have training bases using these facilities.”

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom