Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш дека е ЛОРД кога глеаш дека на вестите на МТВ даваат промо-видео за дуелот Јувентус-Бор.Д. и го даваат него во дресот на Јуве :D

Копачка уште Форлан го има на насловна на билтенот, од дресот на Виљареал, па шо. :D :D

Никој не ме ферма... :( Некој да пише за постот погоре..
која револуција сакаш да се објасни подетално, онаа кога дошол прв пат во Арсенал или онаа при преселбата на новиот стадионот?

која револуција сакаш да се објасни подетално, онаа кога дошол прв пат во Арсенал или онаа при преселбата на новиот стадионот?

Прв пат. Може и за втората ама во помалку.

Прв пат. Може и за втората ама во помалку.
Па има многу за пишување, од промена на режим на исхрана на играчите (со што им ги продолжил кариерите на играчите како Диксон, Кион и Адамс), промена во тренинг методите, анализа на противниците, модернизација на тренинг центрите и многу друго. Најубаво да побараш статиии на интернет има многу пишувано за ова.

Decki izvinete sto pisuvam na latinica na fax sum nema mk podrska sakam da prasam dali ima oficijalna fan strana na arsenal vo mk i dali moze da napravam strana za diplomska mi treba. Nekoj da mi dade odgovor sto e mozno pobrzo

Da napravam uste edna i da ima informacii za natprevarite i nacin na patuvanje povolen nacin da se gleda utakmicata da odbere povolen nacin da stigne do mesto kaj sto ke igra arsenal i slicno nesto taka daj mi treba za diplmoska treba da kazam idea do denes :D

Абе можеш да направиш нова ама оваа е официална и е призната од арсенал као официална. Ако сакаш да контактираш со оние кој ја прават страната можам да ти помогнам да исконтактираш со истите. Ако сакаш ќе ти пратам по пп кај кого да се обратиш и ќе ти кажат поточно што како....

Абе можеш да направиш нова ама оваа е официална и е призната од арсенал као официална. Ако сакаш да контактираш со оние кој ја прават страната можам да ти помогнам да исконтактираш со истите. Ако сакаш ќе ти пратам по пп кај кого да се обратиш и ќе ти кажат поточно што како....
Aj pisi mi vo pp da iskontaktiram ke se obratam kaj niv :)

Arsenal starting XI: Ospina, Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Sánchez, Özil, Welbeck, Giroud. ‪#‎AFC‬
subs: Szczesny, Gabriel, Monreal, Chambers, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott

Monaco have major problems as Bernardo Silva, Yannick Ferreira Carrasco & Layvin Kurzawa all fail late fitness tests.
Monaco team vs AFC: Subasic,Toure, Wallace, Abdennour, Echiejile, Fabinho, Moutinho, Kondogbia, Dirar, Berbatov, Martial.

Последно уредено:
Ај да тепаме вечер ако сака нека биде и 1:0 ама да има прекрасна игра за око,само да ми го опуштат денот оти кај и да се свртам се е политика упм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom