Тие и во најбедна форма да се, ќе не победат. Така да, нека излезат со Бјелик и Чуба Апком, барем искуство нека набилдаат. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако им извадиме нерешено на гости пак ќе треба да играме со нив дома (а со нив и дома и гости исто ни се фаќа, со години ги немаме тепано)weweweeeee united ni se padna, aj da ja predademe unapred ako ne a?
И да се откажеме вака оти фиксно пораз ќе е ... Фудбал е без разлика кој и да е дајте малце оптимизамако им извадиме нерешено на гости пак ќе треба да играме со нив дома (а со нив и дома и гости исто ни се фаќа, со години ги немаме тепано)
абе ако ги фати инает и изиграат како што знаат, одма ќе го заборават менталниот блок што го имаат.И да се откажеме вака оти фиксно пораз ќе е ... Фудбал е без разлика кој и да е дајте малце оптимизам
На која дата играме ?
уште си тука? ваљда ја влече нешто мислам дека се пали на сите не само на магистеротНепогода има кај вас - 12 е .[emoji2]
Ама можеше Блекбурн да ни се падни на пример. Или Бредфорд.![]()
![]()
да бевме толку јаки ќе газевме се и ќе бевме 1 во ПЛ, а не да се потресуваме од еден Јунајтед кој и во најкатострофалните сезони што ги има пак не победиАко сме јаки ќе ја минеме секоја препрека и ќе го земеме купот![]()
да бевме толку јаки ќе газевме се и ќе бевме 1 во ПЛ, а не да се потресуваме од еден Јунајтед кој и во најкатострофалните сезони што ги има пак не победи