Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тие и во најбедна форма да се, ќе не победат. Така да, нека излезат со Бјелик и Чуба Апком, барем искуство нека набилдаат. :D

weweweeeee united ni se padna, aj da ja predademe unapred ako ne a?
ако им извадиме нерешено на гости пак ќе треба да играме со нив дома (а со нив и дома и гости исто ни се фаќа, со години ги немаме тепано)

ако им извадиме нерешено на гости пак ќе треба да играме со нив дома (а со нив и дома и гости исто ни се фаќа, со години ги немаме тепано)
И да се откажеме вака оти фиксно пораз ќе е ... Фудбал е без разлика кој и да е дајте малце оптимизам :)
На која дата играме ?

И да се откажеме вака оти фиксно пораз ќе е ... Фудбал е без разлика кој и да е дајте малце оптимизам :)
На која дата играме ?
абе ако ги фати инает и изиграат како што знаат, одма ќе го заборават менталниот блок што го имаат.

Абе тие шо се кско пички одма да идат да се утепат. Ебаве лешинарите, а што сакате вие со нисколигаши се? Лани се сеќавате каков тежок ждреб имамвме? Оваа година лесен се до ова. Со кој и да играме сум оптимист дека ќе одиме понатаму.

Ако сме јаки ќе ја минеме секоја препрека и ќе го земеме купот :)
да бевме толку јаки ќе газевме се и ќе бевме 1 во ПЛ, а не да се потресуваме од еден Јунајтед кој и во најкатострофалните сезони што ги има пак не победи

да бевме толку јаки ќе газевме се и ќе бевме 1 во ПЛ, а не да се потресуваме од еден Јунајтед кој и во најкатострофалните сезони што ги има пак не победи

Точно, ама оти се тресете како путки. Па не сме Престон за да се тресеме. Ако вие мислите дека сме Престон и сличма багра, јас не. Не си го понижувам до толку клибот и плус треба малку и оптимисти да бидеме. Тука како што гледам песимист до песимист.

Ова е финале пред финале. Што е подобро, да ни го извлечат Блекбурн и да јуреме до финале и да ни падне Јунајтед и да не победи ИЛИ уште од март да се знае дали ќе ја одбраниме титулата?

Јунајтед имаат многу тежок распоред тој период, ние имаме лесен. Задоволен сум од ждрепката, би требало да ја прекинеме лошата серија против нив токму на ваков меч кој директно ќе ги елиминира од купот.

Мене баш ми е драго што се паднавме со Јунајтед, ќе биде лудница утакмица. Најверојатно нема да се бориме за титула, како и они, така да купот ќе биде цел да се освои на двата тима.

Еве ги распоредите на двата тима околу тој датум.

arse.JPG

manutd.JPG

Ние немаме лош распоред тој период, а Јунајтед има позначајни натпревари во смисол на поквалитетни тимови после нас, иако не ми се верува дека ќе се штедат играчи од двата тима.

Имаме добар состав, да не се лажеме. Сигурно и нив не им е сеедно дека со нас се паднале. Се надевам дека ќе ја прекинеме лошата резултатска серија против Јунајтед на тој натпревар.

Тоа што е Атлетико Мадрид за Реал тоа е Јунајтед за Арсенал. Секако е заебано,ама конечно некој сериозен противник во купот. Со победа ќе докажеме дека повторно го заслужуваме купот. Најбитно е до тогаш да нема повреди, по можност комплетни да бидеме, а и со лесниот распоред да направиме серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom