Казорла пред трансфер во Атлетико Мадрид, шо фанови сте вие вакви неинформирани![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Казорла пред трансфер во Атлетико Мадрид, шо фанови сте вие вакви неинформирани![]()
Пρочитај 2 стρани поназад и фала што не извести деκа сме неифоρмиρани а глеај си го тимот не се мешај κај што не ти е местото или паκ се палиш на Аρсенал па што пишуваш κај нас [emoji41]Казорла пред трансфер во Атлетико Мадрид, шо фанови сте вие вакви неинформирани![]()
ете и од Sky тврдат дека Санти ке го напушти Арсенал на лето
еј еј еј покроце малце, на мајтап го пишав то неинформирани, не се возбудвај, темата е за коментари, бог да чува какви луѓе крепи земјата не е ни чуди шо има почести поплави и други елементарни непогодиПρочитај 2 стρани поназад и фала што не извести деκа сме неифоρмиρани а глеај си го тимот не се мешај κај што не ти е местото или паκ се палиш на Аρсенал па што пишуваш κај нас [emoji41]
Непогода ви е тимот заедно со фановите види таму коментирај си за шпекулации и трансфер вести, и на мајпат пишав дека се палиш на тимот можда грешка сум, види прати сеа ждребката за ФА или фановите од брадфорд треба да пратат да не сум нешто грешкаете и од Sky тврдат дека Санти ке го напушти Арсенал на лето
еј еј еј покроце малце, на мајтап го пишав то неинформирани, не се возбудвај, темата е за коментари, бог да чува какви луѓе крепи земјата не е ни чуди шо има почести поплави и други елементарни непогоди
ете и од Sky тврдат дека Санти ке го напушти Арсенал на лето
Јунајтед на Олд Трафорд. Одлично.
Непогода има кај вас - 12 е .[emoji2]Непогода ви е тимот заедно со фановите види таму коментирај си за шпекулации и трансфер вести, и на мајпат пишав дека се палиш на тимот можда грешка сум, види прати сеа ждребката за ФА или фановите од брадфорд треба да пратат да не сум нешто грешка[DOUBLEPOST=1424114803][/DOUBLEPOST]
Признај дека само ради магистерот си тукаНепогода има кај вас - 12 е .[emoji2]