Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сега заврши репризата на СК, ептен сакам да гледам репризи на утакмици кога победуваме :)

Најмомент од Габриел ми беше кога сам си ја удараше главата некаде 75 минута зошто не ја исфрли топката во аут туку во корнер.

Жиру се изнадава голови откако се врати од повредата.Колку има дадено севкупно оваа сезона ?

Најискрено ми е криво што не им лупнавме петарда затоа што тренеров од миделзбро нешто кењаше пред натпреварот као полесно му било да игра против арсенал отколку против некој од втора лига и дека арсенал имаат многу слабости кои им ги знае и као ќе изненаделе. Малку спуштање не му беше на одмет да се врати во реалноста дека сепак со победата на Сити не води класа тим и таков подвик може секој второ лигаш да направи па и некој од поддолните лиги.

Инаку ми се свиѓаше посебно играта на Казорла и улогата како капитен, најискрено не е тест али ја држеше цела средина и организираше акции цело време. И Озил одлично изигра...

Жиру растур прави сезонава, далеку подобар е од многу поизвикани и исфорсирани напаѓачи во лигата.

Не знам до мене ли е, но приметив дека Казорла вчера играше поповлечено од иначе, беше прав организатор на средината на теренот.

Во цел натпревар само Велбек некако не ми се вклопуваше во целиот систем.

Жиру растур прави сезонава, далеку подобар е од многу поизвикани и исфорсирани напаѓачи во лигата.

Не знам до мене ли е, но приметив дека Казорла вчера играше поповлечено од иначе, беше прав организатор на средината на теренот.

Во цел натпревар само Велбек некако не ми се вклопуваше во целиот систем.

Уште еднаш треба да ја изгледаш утакмицат изгледа, Велбек најкорисен играч , трча ко луд назад-напред помага а и види како ги проиграваше играчите... За мене на вчерашната утакмица Санчез не се вклопуваше у системот , премногу ја држеше топката и гореше од желба да даде гол и у некој ситуации иссебичи , простено сепак сака да се врати на старите патеки :D

Неможе сите напаѓачи да дадат по 20+ голови бе што ви е...

Нека бидат само здрави сите, може да се ротира во зависност од противникот али кога се сите здрави Жиру ќе биде шпицот, ако до сеа не ја увидовте разликата во играта со и без Жиру ондак незнам :)

Trcha napred nazad, a kluchnata uloga na napagjach e da dava golovi. Taka i ovie od UTD se teshea za nego deka e beskorisen.

Велбек игра крило моментално. И џабе е , џабе јадам лајна коа глеам не му ја цениш улогата на Велбек. За тебе он е напаѓач и треба да даде 20 гола.

Венгер изјави на пресот дека ако се сите напаѓачи здрави Жиру секогаш ќе игра централен додека Велбек ќе го игра на крилните позиции. Така направи и вчера. Ако барате голови од крилни играчи стварно ви се големи очекувањата..

Велбек ќе го одигра договорот и после ќе шета цела кариера по Англија,ко Дарен Бент нешто слично

Казорла пред трансфер во Атлетико Мадрид, шо фанови сте вие вакви неинформирани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom