Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нека даде Венгер милионче и нека го зема назад. Подобро решение за моменталниве проблеми во одбраната нема.

Ефтин ќе е. Искусен. Одма ќе се вклопи. Покриени сме до лето на таа позиција. Со Тео комбинираат страшно. Нема многу подобри десни бекови од него. :)

За кој друг играч може да се каже истото ?

Знајме колку сака да враќа Венгер избеглици (Хлеб, Цеск, Адебајор, Сонг...) нека брка работа санката.

Каков црн Сања,оствари црн е. Да се врати Џенкинсон среќен ќе сум.

(y)

На моменти не можам да те читам.Не знам што стана со тебе.Како овој јузер нов корисник да го употребува.

Ти беше најгласниот за тоа колку не го бива Артета,сега кај тебе кредит имал. омг втф лооол кил ми бро (ко гејмерите и јас сега)

Не заебавај сеа и ти. Никогаш така немам речено. Артета има голем кредит само заради првите две години, ај да не се повторувм. Дојде како класичен мидфилер со офанзивни карактеристики за без пари, без име и репутација. Додуша имаше име. За 2 години капитен стана. Секогаш кога сум го кудел, било кога играл заедно со Фламини. Ко кудам дека Венгер го направи ДМФ, а беше фантастичен плеј. Се сеќавам на еден тон негови голови надвор од 16ник, а кај нас не ни шутира повеќе. За разлика од него, Озил дојде како готов фудбалер со топ цена и не покажа ништо.

Интервју со Биелик.Интересно,одбил поголема плата и гаранција за првотимски фудбал од Хамбург.

From the coach Josef Zinnbauer I heard a lot of nice things. He told me that I fit into his concept that he saw me as an attacking midfielder for the so-called nr 8 position. I heard that in six months I would be an important element of his team.

http://www.101greatgoals.com/blog/k...-than-arsenal-but-wenger-swayed-me-interview/

Јасно е дека сака да заигра за Сити(или некој друг наш конкурент) :D

Дај боже да победиме,уште потивка ќе биде темава.

Оспина и Белерин утре за мене би било перфектно решение. Ништо поќе нејќам. Волкот пак од клупа сакам да влези околу 65мин, ако има потреба.

Многу лош викенд засега, од сите можно конкуренти за топ4, сите победија.

Утре не очекувам победа, со реми би бил задоволен, победа би била сензација но тешко.

Многу лош викенд засега, од сите можно конкуренти за топ4, сите победија.

Утре не очекувам победа, со реми би бил задоволен, победа би била сензација но тешко.
Играат без Јаја, тоа може да го искористиме.

Играат без Јаја, тоа може да го искористиме.
Не заборавај дека и без Насри се.
Средината далеку послаба од обично, Компани и Агеро од повреди се враќаат, може да се искористи малку агресија над нив посебно.

Не заборавај дека и без Насри се.
Средината далеку послаба од обично, Компани и Агеро од повреди се враќаат, може да се искористи малку агресија над нив посебно.
Знам за Насри,не го спомнав поради тоа што Сити најмногу зависи од Туре,без него мислам уште немаат победено во лигата. Ние имаме тројно повеќе повредени првотимци од нив али навикнати сме.

Кога ќе ми префрлат оти сум ВангерАут:

B7ohXlSIYAA8tRK.jpg

И ова е само против Сити и Јунајтед, каде е Челзи, па и Ливерпул (донекаде).

Последно уредено:
Факт е дека после ерата на Анри станавме пациенти на манчестерци, ливерпулци и челзи. Дури и евертон ни зема бодови без проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom