Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.246
- Поени од реакции
- 14.590
Kерол највише профитира од Џенкинсон, Нолан исто кога го играат.
Џенкинсон имаше најбољи центаршут кај нас, ама што фајде коа никогаш нема никој во 16.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kерол највише профитира од Џенкинсон, Нолан исто кога го играат.
Ако Кокелин игра вака како што игра само да е здрав,Артета не ни треба.
На страната на Легија веќе потврдија за овој пољакот.
Но ситуацијта со ДМ позицијата е прилично лоша, Артета нема да заигра пак оваа сезона,а можеби и воопшто во Арсенал, на сите тројца Артета, Фламини и Диаби им истекуваат договорите на лето.
Сега дојде овој 16 годишниов, заедно со Кокелан ќе треба да ја држат средината, засега Кокелан добро се справува но сепак мислам дека преголем товар се става врз него.
А со оглед на ситуацијата со Дебуши, играч од одбраната иде 100%, најверојатно централен, а Чемберс и Белерин ќе бидат десни бекови.
Pisav deka moze da stane soliden skuad igrac ako prodolzi so dobrite partii.Fali kvaliteten DM no toa sigurno nema da go dobieme ovoj preoden rok.Ako se zeme vo predvid dolgorocnata povreda na Arteta i formata na Flamini skoro sigurno e deka Kokelan ke igra prv tim, na nego e da ja iskoristi sansata.Како бе после 6 утакмици сите добивте доверба во Кокелан ?
И се палиме на статистика од 6 утакмици...
Ете ја не сум го следел Кокелан пред позајмиците и каков бил за време на позајмиците, ама 6 утакмици нема да ме убедат дека е first team материјал...
Како бе после 6 утакмици сите добивте доверба во Кокелан ?
И се палиме на статистика од 6 утакмици...
Ете ја не сум го следел Кокелан пред позајмиците и каков бил за време на позајмиците, ама 6 утакмици нема да ме убедат дека е first team материјал...