Па барем ќе биди реално ако го кажат тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има кој да им го каже тоа во соблекувалната....Па барем ќе биди реално ако го кажат тоа.
има кој да им го каже тоа во соблекувалната....
кој резултати бе.....освен Челзи, никој друг не игра како што треба.....Да. Се гледа по резултатите.
кој резултати бе.....освен Челзи, никој друг не игра како што треба.....
Што зборите без врска за измените,барем за оваа утакмица.Конкретно правиме муабет за оваа утакмица.Имаме водство од 0-1,игравме добро пред и по дадениот гол.Првиот гол го примивме од слободен. И одма требаше измена да направиме по примениот гол од слободен? Веќе по вториот гол,океј требаше да направиме замена и направивме.Примивме гол во 80 и тогаш беа замените. Цел натпревар не игравме добро,ама кога игравме добро и дадовме гол и примивме два.Т.е после примениот почнавме да паничиме. Да се замери што Окс трчаше ко прле напред,а не да му помогне на Чемберс со Монтеро.Тука ја барајте вината во Венгер.И барајте вина што го пушти Саного во 90 демек ќе помогне нешто.
Одредени членови кои се анти Венгер го криват и за нешто што стварно не е крив.
Зошто тогаш кога не му оди на тимот, менаџерите се тие кои ги бркаат, а не фудбалерите ?
Има членови што го криват оти заврнало дожд...И за тоа да се избрка?
готово помина на dark side и тиОти ми менваш тема сега ? Шо ми е гајле за то мене. Се знај дека то е мајтап. Како шо кај нас го криват Бранко за се. Немам слушнато јас да избркат менаџер на клуб оти заврнало дожд. Ете лесно и едноставно е прашањето. Зошто кога на еден фудалски клуб кога не му оди го бркаат меаџерот, а не 11те фудбалери на терен кои играле ?