Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер е тежок коцкар и во последно време (години) нонстоп губи. Ужас.

Имаше на твитер пишано дека може да влезе Белерин наместо Ремзи за да му помогне по таа страна.

Па јас ли сум ти крив што немаш искусна клупа бе дегену глупав! Сите купуваат играчи, ние секоја сезона се коцкаме и губиме. А двајца ни требаа, CB и CDM.

Вие стварно мислите Белерин подобро ќе се снајдеше место Чејмбрс?
Баш Белерин е полош 1 на 1 и секогаш остава вишок затоа што знае да се заборави во напад.

Ако ништо друго барем рушиме рекорди сезонава,први сме на табела во повеќе категории. :)

На почетокот улав ме правевте кога кажував дека Венгер, стучниот штаб не ги бива и клубот ни го водат аматери, нека дојде Картер да пише нешто позитивно оти у депресија ќе падне фан клубов.

Види има позитивна работа, тоа што сите други се мизерни и сеуште сме во игра за топ 4 (да тоа ни е врв сезонава) :icon_lol:

Титулата многу веројатно ќе оди кај Челзи, најстабилни се, немаат повреди од типот на истегнат мускул или ложа или што кур знам, и имаат сосема солидна одбрана која може да задржи водство.

Лига Шампиони да не се лажеме, некој од Барса/Реал/Баерн ќе земе титула

Останува купот пак да го зееме и да завршиме 2ри :D

Лани многу подобро ја браневме предноста од еден гол, колку само утакмици добивме со 1-0 или 2-0, ама лани и составот на одбраната не беше ист, Пер беше во форма, Косиелни беше тука, Сања беше тука да не го заборавиме, Артета играше повеќе, дури и Фламини на првите неколку утакмици беше солиден.

На почетокот улав ме правевте кога кажував дека Венгер, стучниот штаб не ги бива и клубот ни го водат аматери, нека дојде Картер да пише нешто позитивно оти у депресија ќе падне фан клубов.

Тој ни е сонцето на фан клубот, секад позитивен. :D :D[DOUBLEPOST=1415571096][/DOUBLEPOST]
Лани многу подобро ја браневме предноста од еден гол, колку само утакмици добивме со 1-0 или 2-0, ама лани и составот на одбраната не беше ист, Пер беше во форма, Косиелни беше тука, Сања беше тука да не го заборавиме, Артета играше повеќе, дури и Фламини на првите неколку утакмици беше солиден.

Не бе Сања, потрошен е, шо збораш и ти. :)))

Тој ни е сонцето на фан клубот, секад позитивен. :D :D[DOUBLEPOST=1415571096][/DOUBLEPOST]

Не бе Сања, потрошен е, шо збораш и ти. :)))

За жал Дебуши не успеа да покаже дали достојни ќе го замени, иако добро делуваше додека играше, но дека изгубивме одличен дефанзивен бек, и сосем солиден централеш штопер, тука нема бегање.

Не бе, си прајме муабет, нема шо да се цмиздри. Тој побрзо ќе освој трофеј, од колку ние. Нели тоа е вообичаено за Нас. Поќе не сме ни во топ конкуренти за освојување.

А па Сити еден кокурент за титула шо е сезонава :pos:

Поголем од нас, сигурно. Да не набројавме колку трофеи освои сите кои си заминаа од кај нас, ќе немаме место за сите.

Не мислам дека некој го "хејташе" Дебуши тука, не ни заслужил некој да го хејта затоа што немаше доволно време да се покаже.

Не е Дебуши проблемот... јасно е каде е ама чисто се сомневам дека ќе се среди годинава. А како само добро би ни дошол Шнајдерлин на пример...

Муабетот е дека одлично ги заменивме тие што заминаа од Арсенал, само што немавме среќа со тоа што Дебуши долгорочно се повреди. Затоа мислам дека нема потреба од плачки по Сања. Вермален на пример, каков дил сме направиле, секоја чест.

Проблемот е што не се засиливме во дефанзива и затоа ќе си страдаме цела сезона и ќе се молиме конкурентиве да ни бидат исто толку очајни па да останеме во топ 4. Шнајдерлин и мене ми беше желба, ама изгледа пројде возот за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom