Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупа е логиката да не сакаш да си оди Венгер од проста причина што е како да не одиш на колквиум за да одиш на испит. Се одложува неодложивото, а не сомнено Венгер се повеќе станува сенилен. Знаеме сите тука дека има голема шанса да следува киша после Венгер ама може и да се изненадиме. Јас искрено пре би сакал мушки што порано да го истрпиме кишниот период за побрзо да се вратиме каде што припаѓаме но и оставка на Венгер не мора да значи дека ќе биде само проблем. Времето ќе си каже само јас и останатите фанови очигледно сме по-нетрпеливи од тебе. Иначе јас бев прв што го бранеше безусловно Венгер ама ситуацијата се смени драстично, место да се искористи ова две сезонско „безредие“ ние се заковавме на медиокритетниот дел од табелата..............Ако со одење на Венгер може да добиеме,а не да изгубиме јас ќе сум првиот што ќе сака Венгер да си даде оставка.
https://www.youtube.com/watch?v=lGUTINiUlTY Дечкиве.[DOUBLEPOST=1415747967][/DOUBLEPOST]Црнецот или расистот?
Ја имаш мојата поддршка.Ин Венгер ај траст.Очигледно останав само јас со трпението.
Биче жустро,цел фан клуб против мене![]()
Одредени членови кои се анти Венгер го криват и за нешто што стварно не е крив.
За болдот ти ме цитираш со ова: Зошто тогаш кога не му оди на тимот, менаџерите се тие кои ги бркаат, а не фудбалерите ?
Јас зборувам за едно ти ме цитираш за сосема друго. Некој друг обраќа теми.
А и Венгер не можеш да го рамниш со другите менаџери.Другите менаџери ги отпуштаат за да биде подобро.
Што мислиш ти,ако го отпуштат Венгер ќе биде подобро?
готово помина на dark side и ти[DOUBLEPOST=1415739783][/DOUBLEPOST]инаку да ти одговорам на прашањето, си слушнал за Металург?
![]()
не сум против Венгер ниту ја, ама моментално не сум ни многу за, ама нема да јадам бурек за него како другиве форумџии и дека е крив за се (иако и он има нормално дел од вината)[DOUBLEPOST=1415821499][/DOUBLEPOST]btw, @Makedonec_7 , незнам дали сум во право, ама откако го стави Арон за аватар, формата се надоле му иде.Очигледно останав само јас со трпението.
Биче жустро,цел фан клуб против мене![]()
Таткото на Месут Озил го тужел Месут на суд бидејќи фудбалерот на Арсенал го отпуштил од позицијата директор на неговата маркетинг компанија.
Всушност, таткото на Месут, Мустафа Озил го тужел својот син за €630,000 колку губи со добиениот отказ. Месут не останал должен, па од својот татко барал еден милион евра кои му ги позајмил од компанијата и службениот автомобил.
Но, и на овој циркуз имало крај, па Месут на крај му исплатил некоја сума на пари на својот татко. Местото директор на Месутовата маркетинг компанија го завзеде друг член на семејтсвото Озил, неговиот брат Мутлу.
Турски серии.Хмм...
На ФБ сега прочитав