Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај нека не играат веќе, нека си заминат од клубот и амин од нив.

Абе нели гледате дека играме застарен фудбал,сите бекови на денешницава мораат да знаат да дриблаат,втрчуваат и да нафрлаат како некогашните плејмејкери.Земети ги Колман,Беинс,Иванович,Азпиликуета,Забалета и дрн дрн да не ги набројувам.Кој е тој тим што станал шампион а ДМФ играчот не му бил во форма.Лани Фернандињо и Туре партал правеа ни едниот ни другиот неможеше да се поминат годинава гледајте го Матич, пред овие кај манчестер беше Сколс заедно со Керик.Ние немаме такви играчи.Каде ние имаме такви бекови такви дмф играчи добар лев бек немаме од времето на Ешли Кол(2004 :icon_lol:),добар ДМФ од времето на Виера и Жилберто Силва.
Не е дека тимот ни е катастрофа не сме до толку без кадарни играчи туку сите знаат каде ни се пропустите и сите ги користат тие нати дупки а овој стариов абер нема да купи некој или па да научи како да ги покрие.Баш ме интересира дали фламини има натпревар без жолт картон може некој да најде ?
Зимоска само Шнајдерлин ни е спасот ама со оглед како играат,тешко дека ке сака да си оди.
И од годинава почнува тоа правило кој освои лига европа наредна година игра ЛШ ако освојат Евертон или Тотенхем наредна година гарант ке бидат поуспешни од нас.

Што зборите без врска за измените,барем за оваа утакмица.Конкретно правиме муабет за оваа утакмица.Имаме водство од 0-1,игравме добро пред и по дадениот гол.Првиот гол го примивме од слободен. И одма требаше измена да направиме по примениот гол од слободен? Веќе по вториот гол,океј требаше да направиме замена и направивме.Примивме гол во 80 и тогаш беа замените. Цел натпревар не игравме добро,ама кога игравме добро и дадовме гол и примивме два.Т.е после примениот почнавме да паничиме. Да се замери што Окс трчаше ко прле напред,а не да му помогне на Чемберс со Монтеро.Тука ја барајте вината во Венгер.И барајте вина што го пушти Саного во 90 демек ќе помогне нешто.
Одредени членови кои се анти Венгер го криват и за нешто што стварно не е крив.

Што зборите без врска за измените,барем за оваа утакмица.Конкретно правиме муабет за оваа утакмица.Имаме водство од 0-1,игравме добро пред и по дадениот гол.Првиот гол го примивме од слободен. И одма требаше измена да направиме по примениот гол од слободен? Веќе по вториот гол,океј требаше да направиме замена и направивме.Примивме гол во 80 и тогаш беа замените. Цел натпревар не игравме добро,ама кога игравме добро и дадовме гол и примивме два.Т.е после примениот почнавме да паничиме. Да се замери што Окс трчаше ко прле напред,а не да му помогне на Чемберс со Монтеро.Тука ја барајте вината во Венгер.И барајте вина што го пушти Саного во 90 демек ќе помогне нешто.

Зошто тогаш кога не му оди на тимот, менаџерите се тие кои ги бркаат, а не фудбалерите ?

Зошто тогаш кога не му оди на тимот, менаџерите се тие кои ги бркаат, а не фудбалерите ?

Има членови што го криват оти заврнало дожд...И за тоа да се избрка?

Има членови што го криват оти заврнало дожд...И за тоа да се избрка?

Оти ми менваш тема сега ? Шо ми е гајле за то мене. Се знај дека то е мајтап. Како шо кај нас го криват Бранко за се. Немам слушнато јас да избркат менаџер на клуб оти заврнало дожд. Ете лесно и едноставно е прашањето. Зошто кога на еден фудалски клуб кога не му оди го бркаат меаџерот, а не 11те фудбалери на терен кои играле ?

За болдот ти ме цитираш со ова: Зошто тогаш кога не му оди на тимот, менаџерите се тие кои ги бркаат, а не фудбалерите ?

Јас зборувам за едно ти ме цитираш за сосема друго. Некој друг обраќа теми.

А и Венгер не можеш да го рамниш со другите менаџери.Другите менаџери ги отпуштаат за да биде подобро.
Што мислиш ти,ако го отпуштат Венгер ќе биде подобро?

Епa aј aкo не некa биде Венгер дoживoтен менaџер, пa кoa ќе му дoјде времетo зa умирaчкa ќе гo рaстуриме клубoт зoштo нели пoсле негo не мoже дoбрo дa биде...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Оти ми менваш тема сега ? Шо ми е гајле за то мене. Се знај дека то е мајтап. Како шо кај нас го криват Бранко за се. Немам слушнато јас да избркат менаџер на клуб оти заврнало дожд. Ете лесно и едноставно е прашањето. Зошто кога на еден фудалски клуб кога не му оди го бркаат меаџерот, а не 11те фудбалери на терен кои играле ?
готово помина на dark side и ти :D[DOUBLEPOST=1415739783][/DOUBLEPOST]инаку да ти одговорам на прашањето, си слушнал за Металург?:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom