Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Модераторот ми лупаше казни за глупости а тука амнестира.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Реално Андерлехт треба најмногу да жали што освои само еден бод во двомечот. Заслужија барем 3 бода.

'Ramsey was the worst culprit, he wanted to get on the scoresheet and wasn't interested in defending the lead for the team'
- Dietmar Hamann

Мислам дека редно време е да почнеме повтоежрно да го хејтаме, за да почне да игра како што играше...:D

Ремзи не треба да е имун на критики, но критикување и третман како што добивање пред две години у никој случај, никогаш повеќе.

Не можам да се соменвам во неговите квалитети, никој нема да ме убеди дека ланската сезона беше моментален блесок, само шо он нема изиграно неколку утакмици по ред, си го нема најдено местото во новата формација или поточно Венгер не може да му го најде.

Дечки доаѓам по мислење за детено на Андерлехт што им игра холдинг мид/дм, Тиелманс 31от. Не ги имам гледано Андерлехт ниту еднаш годинава но еве вие на два пати бевте во таква ситуација. Го зборат многу детево и го типуваат како идна звезда. Гледам сите минути во ЛШ ги има изиграно а е малолетен сеуште. Тhanks

Мене ми остави доста добар впечаток, посебно на првата утакмица каде беше по мене еден од подобрите а и вчера беше солиден.

3-0, 3-3 уште не можам да поверувам дека Андерлехт ни даде 3 гола. Факинг Андерлехр. И после одбраната ни била добра, повредени имало. Немој да ме јебеш. Немој. Колку лоши 12 меча има одбраната и дефанзивниот ред на Арсенал то чудо нешто. Од 12-13 меча на 10 со факти можиме да посочиме дека Начо, Пер и Фламини се директни виновници за 90% од примените голови на Арсенал.

Од она што имам гледано клипчиња фрапантен е фактот дека е 17години. Ја има таа доза дрскост, игра суперсолидно и со лева, тимски играч и покажува интелегенција во справување на одредени ситуации. Овие карактеристики во пакет водат кон битка за негов потпис. Ме интересира дали е front foot играч т.е дали самоиницијативно ја бара топката за да развие игра?

Ма немојте да ме јебете Ремзи не требало да се критикува.Обичен помочко.Треба да направи многу за да немам уста да го критикуваме и те како има да се критикува.
Факт е дека тимот ни е составен од помочковци и луѓе со слаба психа.

Да бидеме реални, поразов освен јавен срам и понижување нема никаква вредност и значај, и со победа и со реми пак ќе си бидеме втори во групата, така да нека тепаат сега во ПЛ и нека не му ја мислат многу

Белгија извади страшни таленти од нивната лига последниве 5 години, прашањето е зошто нашите скаути си ги драпаа мадињата за тоа време?

Да бидеме реални, поразов освен јавен срам и понижување нема никаква вредност и значај, и со победа и со реми пак ќе си бидеме втори во групата, така да нека тепаат сега во ПЛ и нека не му ја мислат многу

Ова праќа јасна порака до другите тимови да влезат посамоуверено во мечевите со Арсенал.
Слично нешто како лани на Јунајтед што им се дешаваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom