Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ахх таа позиција на деструктивец... од кај сеа па и таму одимавме проблеми. Стварно неочекувано. Ах сеа да имавме три месеца да најдеме таков играч, а вака сме наебале...

Па може и Алексис да го пробаме како ДМ, и онака е побрз и пожилав од Фламини, има подобра техника, подобро затвара, подобро ќе ја диктира играта итн итн :icon_lol:

Па може и Алексис да го пробаме како ДМ, и онака е побрз и пожилав од Фламини, има подобра техника, подобро затвара, подобро ќе ја диктира играта итн итн :icon_lol:

Има откупна клаузула? :D

Може да направиме трампа Санчез-Суарез?

Не, за жал ама по некоја логика вие ни должите играч пошто нашиот отиде во Барса, овој дојде кај вас а ние...

Може Озил, да ни се вклопи во некреативниот среден ред.

Се заебавав погоре :)

Не, за жал ама по некоја логика вие ни должите играч пошто нашиот отиде во Барса, овој дојде кај вас а ние...

Може Озил, да ни се вклопи во некреативниот среден ред.

Се заебавав погоре :)

Јас кога прашував озбилно како изигра Суарез на една утакмица ти ме казни без врска.
Земи банирај се.:)

Резултат од 3-0 да прокоцкаш дома против Андерлехт е голема срамота и ладен туш кој е добро што се случи на вака по мене незначаен меч пошто секако второ место не ни бегаше после поразот од 2 разлика во Дортмунд.Се надевам дека ја научија лекцијата и дека ке нема опуштање во иднина.Кривицата за ваков резултат неможе да ја сноси еден или двајца поединци кога очигледно се работеше за колективен пад на концентрација по големото водство.

Тепање сеир во туѓ фан клуб а ? Што кажува тарифата за казнени ?:D

Андерлехт и првиот меч имаше 5-6 100% шанси да го решат мечот, ама не го направија тоа, и беа казнети.
Денес очекував дека ке дадат голче, ама не и дека ке дадат 3.

Најлошиот можен модератор во овој подфорум. Уште не ми е јасно како е модератор.
Казнени да дели врз сопствено мислење,а не според правилата.

Уште не ми се верува што ми се деси на спортска :eek:
Од 3-0 да ти направат 3-3 треба ептен да си утепан у пм,нека си ги среди играчите Венгер или нека иде у три лепе материне више.

Вие што сте паднале на спортска пцујте го судијата што го призна првиот гол каде беше скоро метро во офсајд.

Мора нашиве да научат да задржуаат време, против нас кога играат ќе ни дадат гол и 10 играчи се зациментираат на нивна половина, а нашиве на 3-0 не им текнува да се вратат назад. Цел тим е крив што незнае да затвори сигурен резултат. Лани на 1-0 подобро се организиравме и браневме годинава 3-0 не знаеме. Ама кога ќе видам њукасл кога ни напави пресврт од 4-0 не ме ни чуди за она вчера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom