- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
So its confirm Walcott, Diaby & Gnabry all start for Arsenal U21s tonight against Blackburn
Стрим можно е да има ?
Стрим можно е да има ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали ја сум бил тој што се чука во гради , но секако бев оптиист пред почеток на сезона (како и пред секоја сезона нормално), но после прикажаната игра и резултати плус повеќемесечните повреди на повеќе првотимци, станав полу оптимист или реалист.[DOUBLEPOST=1413568120][/DOUBLEPOST]како мислиш исти, никовите ни почнуваат на исти буквиSakash da kazish deka pred pocetok na sezona ti ne misleshe taka ? Neli kako optimist se chukashe vgradi pred 10 strani, tuka, vo fan klubov, ako ne beshe Carter !? Isti mi ste![]()
Незнам дали ја сум бил тој што се чука во гради , но секако бев оптиист пред почеток на сезона (како и пред секоја сезона нормално), но после прикажаната игра и резултати плус повеќемесечните повреди на повеќе првотимци, станав полу оптимист или реалист.[DOUBLEPOST=1413568120][/DOUBLEPOST]како мислиш исти, никовите ни почнуваат на исти букви![]()
Како ќе го правите од клупа?Диаби не го даваме. Тој ќе го правиме новиот Виера.![]()