Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Sakash da kazish deka pred pocetok na sezona ti ne misleshe taka ? Neli kako optimist se chukashe vgradi pred 10 strani, tuka, vo fan klubov, ako ne beshe Carter !? Isti mi ste :D
Незнам дали ја сум бил тој што се чука во гради , но секако бев оптиист пред почеток на сезона (како и пред секоја сезона нормално), но после прикажаната игра и резултати плус повеќемесечните повреди на повеќе првотимци, станав полу оптимист или реалист.[DOUBLEPOST=1413568120][/DOUBLEPOST]како мислиш исти, никовите ни почнуваат на исти букви :D

Незнам дали ја сум бил тој што се чука во гради , но секако бев оптиист пред почеток на сезона (како и пред секоја сезона нормално), но после прикажаната игра и резултати плус повеќемесечните повреди на повеќе првотимци, станав полу оптимист или реалист.[DOUBLEPOST=1413568120][/DOUBLEPOST]како мислиш исти, никовите ни почнуваат на исти букви :D

Toa de, Ve mesham.

zp_517839475_SM_5042_43_199E5F_7061.jpg

Позната поза со рачево :D

Терајте, ама се си мислам дека подобар домаќин ќе беше Кети Бејтс од Мизери :D

Нападот е супер, но одбраната е сумњива ептен, монреал централно, фламини во средина o_O

Arsenal team to play Hull: Szczesny, Bellerin, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

Arsenal subs: Martinez, Ajayi, Coquelin, Arteta, Rosicky, Ramsey, Campbell

Ремзи можно е да влезе ко замена второ. Е глејте сега молете се да не ни се повреди некој од одбрана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom