Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
We knew about Koscielny’s achilles problem IN AUGUST ffs.

“Hey what if Kos’ injury gets serious or even takes more time than we expect?”
“With our injury record? Nah, let’s gamble it and see how it goes”
“But shouldn’t we look for another CB at least?”
“Why? Monreal can play there, Arteta can play there, Bould used to play there, Sanogo can, Gunnersaurus too.”

I’d quite like to see Gunnersaurus get a run out. He’s rubbish in goal though, I’ve seen kids take penalties against him and he never saves them.

Не се тачни :icon_mrgr:

Значи сабота како ќе изгледаме само Венгер знае. Од прилика некако вака очекувам:

Шчезни
Белерин, Пер, Монреал, Гибс,
Артета Вилшер
Окслејд Санти Алексис
Велбек

Мене ми се сфиѓа соствов секако нели со исклучок на монреал во централна линија..

Хул има добри играчи ме плаши мене Монреал таму, не знам колку ќе се снајди на деби на таа позиција во ПЛ со искусни играчи кои се во Хул.

Каков Монреал,ако се одлучи стариот да го игра пред Хајден тоа би било навреда за младиот. Нема искуство со ПЛ,но како да стекне од седење на клупа?

а имаме ли друг избор ? Не.

Сега немаме, но имавме во јуни, јули, август. Секој неуспех на носење на играч сега Венгер ќе проба да го надокнади во јануари. Само не знам дали бодовната разлика ќе биди за надополнување до тогаш или повторно ќе си се бориме за тој наш највреден трофеј. 4то место.

Сега немаме, но имавме во јуни, јули, август. Секој неуспех на носење на играч сега Венгер ќе проба да го надокнади во јануари. Само не знам дали бодовната разлика ќе биди за надополнување до тогаш или повторно ќе си се бориме за тој наш највреден трофеј. 4то место.
Јасно дека вината за оваа ситуација е само и само на Венгер. Незнам кај му беше паметот само кога и самиот сто пати кажуваше летоска дека ако замине Вермален мора да купи дефанзивец

Ne mozhi da se potpirame na samo dva klasichni centralni defanzivci, a atakuvame na titula vo PL. Ednostavno ne mozhi. Za mene Hummels bi bilo top reshenie, koj zaedno so Koscielni treba da bide dolgorochno reshenie za centralniot tandem vo odbranata.

Sakash da kazish deka pred pocetok na sezona ti ne misleshe taka ? Neli kako optimist se chukashe vgradi pred 10 strani, tuka, vo fan klubov, ako ne beshe Carter !? Isti mi ste :D

Многу ќе не кошта жолтиот картон на Чемберс минатата утакмица...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom