Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Кога ќе ми текне каков напад имавме пред 10 години со Анри и Беркамп,а сега со Жиру и Саного ми се плаче...Ако не ова лето,наредно мора класа напаѓач да се купува,нема смисла таков тим да се мачи со спори напаѓачи што им е страв да шутнат.

Туууу ај аплоудувај го на нешто друго не го отвара у Њемачка, нешто заради музиката ово онои....Ептен јако

Го симнав од јутуб, освен преку дропбокс не знам како би ти го пратил поинакуТуууу ај аплоудувај го на нешто друго не го отвара у Њемачка, нешто заради музиката ово онои....![]()

Хехех ја староседелец сум веќе во Германија, нема што да се фалам, старо е тоаДа се пофали дека е во Германија...![]()
. Него тапа ептен пола клипчиња што се постираат не ги отвара заради музички права....Види нешто смени прокси на ip адреса. Се може да се најде на интернетов.Хехех ја староседелец сум веќе во Германија, нема што да се фалам, старо е тоа. Него тапа ептен пола клипчиња што се постираат не ги отвара заради музички права....