Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Оф-топик од трансферите.

Зачленувањето во АМСЦ почнува викендов. Ако има некој од тука заинтересиран бујрум (некои веќе и се членови).

Како да станам член!

Бенефиции како член.

Дополнително ако има некој заинтересиран за пишување на страната нека се пријави, добро би дошла секаква помош пошто моментално целиот товар паѓа само на неколку луѓе.

Санти:pos:
Џек најбољи другови со Шчез,Фифа играа заедно,заедно седат,ќе ни го расипе голманот не за друго :D
Фламини филмов шо го глеаше :LOL:

Санти:pos:
Џек најбољи другови со Шчез,Фифа играа заедно,заедно седат,ќе ни го расипе голманот не за друго :D
Фламини филмов шо го глеаше :LOL:

Волкот од Вол Стрит. 92% секс и оргии е во него. Го имат шинато од заебавање другарите. :D

А на 49 секунда санти коа вика начо,гласов :pos::pos::pos:

Абе ако веќе купуваме нека го купат Кедира ако неможе овој преоден рок нека чекаат до јануари кога ќе има уште 6 месеци со Реал и може да го земат за кило семки.До тогаш сме добри со Артета.Ако дојде некој од овие останативе просеци се затвара вратата за таков потег.

Проблемот со Хедира не е сумата за отштета, која сега е 20-23 милиони фунти, и ќе паѓа, како што се доближува септември, туку платата која ја бара. Тој бара 150-200 илјади фунти неделно, со што би бил далеку најплатен играч. Ако намали на 120-140 илјади, во рангот на Озил и А.Санчез, има шанси да потпише. Шнајдерлин го преферира Тотенхем, таму му е Покетино, бившиот тренер, кого многу го цени. Трета опција, Ларс Бендер, по мене најдобра, но ни тој ни неговиот клуб немаат некоја голема желба за трансфер. Најново, Венгер сака да го проба Вилшер како ДМ. Као, да не трошат непотребно пари, а тука се и Артета и Фламини и Абу Диаби, конечно здрав, после две години.[DOUBLEPOST=1406233125][/DOUBLEPOST]
Плачевте со години по некој тенк како Јаја Туре да ни биде деструктивец, да се плашат од него противниците, а сега Карваљо ви е ‘глуп црнец од португалска лига‘.
Вие сте го виделе Карваљо какво тенкиште е? Ко Диаби на стероиди е.

И впрочем, дали вие воопшто се сомневате во скаутинг можностите на Венгер?
Проблем со португалците е што имаат набиени цени. Ќе им стават некоја клаузула од 50 милиони, па кој сака нека купи. Карваљо, е добар, ама за тие пари може да се земат и Хедира и Бендер заедно :)

Последно уредено:
:cuc: Legendi
BtVezjOIcAAvkHw.jpg

Ако некој ме праша кој сакам да му биде менаџер на Арсенал по заминувањето на Венгер (за 10ина години, hope so) би рекол Беркамп. Па Пирес. Па Анри. Ако е можно би ги зел тројцата во тимот и заедно да работат, како што заеднички работеа на теренот.

Можеби, не сте знаеле но Роберт Пирес беше единствениот (од модерниот свет) кој немаше менаџер.
Беркамп не лета со авион.
Анри. Па зарем треба зборови за него !?

Ако некој ме праша кој сакам да му биде менаџер на Арсенал по заминувањето на Венгер (за 10ина години, hope so) би рекол Беркамп. Па Пирес. Па Анри. Ако е можно би ги зел тројцата во тимот и заедно да работат, како што заеднички работеа на теренот.

Можеби, не сте знаеле но Роберт Пирес беше единствениот (од модерниот свет) кој немаше менаџер.
Беркамп не лета со авион.
Анри. Па зарем треба зборови за него !?
I mene mi se dopagja takva varijanta ama Anri da bide glavniot koj iako nema trenersko iskustvo kako berkamp mislam deka moze da go prenese svojot pobednicki mentalitet i fudbalskata arogantnost na igracite i da bide mnogu uspesen vo moderniot fudbal.
P.S sorry za latinicava :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom