Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљда некој Колумбиски сајт е, викаат дека Оспина е пред трансфер во Арсенал
#COL no.1 David Ospina is "very close" to joining Arsenal from Nice, @VarskySports are reporting tonight.

Професорот уште ли е во Бразил?? Гарант преговара со Кедира :D

Од ситуацијата со Санчез најмногу ќе искоористи Ремзи. Не би ме чудело, нормално доколку е фит цела сезона тој да биде најдобар стрелец на Арсенал, и даде +25 гола со што би ги надминал сите играчи од среден ред по постигнати голови. Од здрав Волкот и топ Санчез најмногу ќе профитира Ремзи. После него Жиру. Mark my words.[DOUBLEPOST=1405132416][/DOUBLEPOST]Друга работа, веќе не има и на BBC со шпекулација дека Арсенал преговара со дуото на Германија, Сами Кедира и Ларс Беднер. Не верувам дека ќе дојдат двајцата, но со еден од нив би бил задоволен. Венгер сака класа, па ако не бидни ништо од ова тогаш сигурно ќе го купи Шнајредлинг од Сотон. Сепак, ако Кедира размисли поубо можеби и местото во Реал не му е толку загарантирано особено што Анџелоти ќе проба со Иљараменди како првотимец, поткрепен од Кроос, ако дојди.

Последно уредено:
Од ситуацијата со Санчез најмногу ќе искоористи Ремзи. Не би ме чудело, нормално доколку е фит цела сезона тој да биде најдобар стрелец на Арсенал, и даде +25 гола со што би ги надминал сите играчи од среден ред по постигнати голови. Од здрав Волкот и топ Санчез најмногу ќе профитира Ремзи. После него Жиру. Mark my words.[DOUBLEPOST=1405132416][/DOUBLEPOST]Друга работа, веќе не има и на BBC со шпекулација дека Арсенал преговара со дуото на Германија, Сами Кедира и Ларс Беднер. Не верувам дека ќе дојдат двајцата, но со еден од нив би бил задоволен. Венгер сака класа, па ако не бидни ништо од ова тогаш сигурно ќе го купи Шнајредлинг од Сотон. Сепак, ако Кедира размисли поубо можеби и местото во Реал не му е толку загарантирано особено што Анџелоти ќе проба со Иљараменди како првотимец, поткрепен од Кроос, ако дојди.
Ако кедеира реши да дојде во арсенал со менталитет дека му е загарантирано место во прв тим а во реал не му е боље ич да не доаѓа. Место во прв тим е нешто што се заслужува

Ако кедеира реши да дојде во арсенал со менталитет дека му е загарантирано место во прв тим а во реал не му е боље ич да не доаѓа. Место во прв тим е нешто што се заслужува

Истото важи и за Џеки наш :)

дечки што направи вермален со потпишување договор со вас, имате ли некое инфо ... прашувам зашто кај нас се шушка дека е договорен за 9 милиони фунти.

дечки што направи вермален со потпишување договор со вас, имате ли некое инфо ... прашувам зашто кај нас се шушка дека е договорен за 9 милиони фунти.
Нема потпишано нов договор, има уште една од овој, нема шанса да го продаде Венгер, само ако тој посака ко РВП. Ако му се игра лев бек нека иде....

Јас мислам дека сепак Венгер ќе го игра Санчез како шпиц а Полди ќе си остане првотимец на лево крило. Ќе видиме против Њу Јорк каква ќе постави формација.
Тој многу се изнаигра лани, а камо ли сезонава кога конкуренцијата ќе биде уште поголема.

Овој мурињо колку е искомплексиран, тоа чудо едно...
Прво го зема Фабрегас за инат, сеа сакал демек и Кедира да ни го собере...

Овој мурињо колку е искомплексиран, тоа чудо едно...
Прво го зема Фабрегас за инат, сеа сакал демек и Кедира да ни го собере...

Медиумски глупости.

А, како прво.. Мурињо „не ни го зема“ Фабрегас, туку ние му го дадовме :D

А од каде толку сигурни дека сме тргнале по Кедира (освен вообичаените извори на вести од булшит весници). Нема ништо од посериозен извор, нема ниту на ВВС.

Медиумски глупости.

А, како прво.. Мурињо „не ни го зема“ Фабрегас, туку ние му го дадовме :D
Ок да, ние го дадовме ама и он не мораше да го купи зошто не му е неопходен.
75% сум сигурен дека фабрегас е во челзи само зошто мурињо е искомплексиран од Венгер.

Јас мислам дека сепак Венгер ќе го игра Санчез како шпиц а Полди ќе си остане првотимец на лево крило. Ќе видиме против Њу Јорк каква ќе постави формација.
Полди сезонава не беше првотимец,а не сега со Санчез во тим.

Ок да, ние го дадовме ама и он не мораше да го купи зошто не му е неопходен.
75% сум сигурен дека фабрегас е во челзи само зошто мурињо е искомплексиран од Венгер.

Не би да провоцирам, ама како е искомплексиран од Венгер?
Мурињо многу добро го знае Кедира од Реал, и сега кога пак сака да соработува со него, е крадење играчи од Арсенал?

Тоа што ти го збориш им го направи на Ливерпул, кога им го собра Салах од пред нос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom