Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
.. некако ова со Пума дојде како вртење нов лист. Тотално освежување.

Нова опрема, ново искуство, од тренинг центри до стадион нов, се ново бе. :) Настрана да напоменеме дека сега Арсенал станува еден од најплатените екипи во светот од опремата која ја носат со 30 милиони годишно.

Очигледно е дека атмосферата е одлична, поготово и после победата во ФА купот против Хал. Пари се има, Санчез е донесен, минатата година Озил, иако оваа не верувам дека ќе останеме само со Санчез. Мислам дека тек сега ќе ни следи изненадување некое, ако тргнеме на страна дека веќе Дебуши е новиот десен бек.

Тоа е тоа, мириса на добри и трофејни години.. дефинитивно.

Знам дека може глупо ќе звучи, ама штом Кедира одбил продолжување на договорот ми се чини дека 50% е готова работата, зошто во Арсенал се Озил, Пер и Полди, башка со Озил ако не се лажам се добри пријатели.

j5CNq97.jpg

Многу наивно чоече, добра душа има криво ми е што го искинаа повреди белким ќе го посака среќа

Ја многу повеќе би го преферирал Бендер наместо Кедира, ама дај шта даш ни е ситуацијата за таа позиција.

Ја многу повеќе би го преферирал Бендер наместо Кедира, ама дај шта даш ни е ситуацијата за таа позиција.

Причина?
Дека е помлад или мислиш дека е подобар за класичен деструктивец?

Пошто Кедира мислам дека е одличен играч, штета што беше повреден толку време сезонава.
Ама во комбинација со Ремзи мислам дека можат да бидат ептен страшно дуо.

Јас сакам да дојде Кедира, ќе има проигрувања со Озил па па па.
Подобро Кедира место Бендер, според мене.

Мислам дека нас ни треба играч што ќе биде последен во средината, Кедира е повеќе како б2б, во Штудгарт кога играше зад него беше Гентер, во Германија е Швајни, а во Реал е Алонсо.Овој Бендер повеќе ни лежи, за б2б го имаме Ремзи.

Кедира секогаш пред Бендер.Затоа што е поискусен,подобар. Повеќе од овие две работи не ни треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom