Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://instagram.com/mathdebuchy
Фејк профил или ? Ме изебаа добро, и поверував :icon_mrgr:
Еве шо има на него :icon_lol:
10462750_767223766631540_3930222825597417600_n.jpg

Не знам колку е респектабилен сајт, ESPN али пред 2 часа и тие објавија сторија.

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/321235.html[DOUBLEPOST=1404519734][/DOUBLEPOST]
http://instagram.com/mathdebuchy
Фејк профил или ? Ме изебаа добро, и поверував :icon_mrgr:
Еве шо има на него :icon_lol:
10462750_767223766631540_3930222825597417600_n.jpg

Го отворив на твитер, не верувам дека е вистински, особено не се додека не објави арсенал.ком. до пред малце имаше 50 лајка сеа отварам на инстаграм има 1100 лајкови и преку 300 коментари.

Дебуши има потпишано, за Санчез ќе се знае штом Фарса објави за Суарез

И уствари повторно ќе си останеме со еден класичен напаѓач,Жиру,доколку нели дојде Санчез.Зошто Санчез ни од најдалеку не може да се игра шпиц,сам во нападот.

Абе на крај мислам ништо од сите овие „готови„ нема да испадне, Венгер јас мислам ќе напраи бомба пак со еден добар дефанзивец и со еден добар шпиц, исто како што прошла година напраи со озил, никој цело лето не го споменуваше Озил и кога одеднаш оп луѓе Озииил, си знае професорот како треба ;)

Поголема бомба од Санчез може би бил Бензема, Фалкао.....[DOUBLEPOST=1404549426][/DOUBLEPOST]И Џон Крос ганеров се јави

John Cross ‏@johncrossmirror 4h
If Arsenal complete deals on Sanchez and Debuchy it will have been superb window. If they can add holding/mid they can win title

Последно уредено:
Бензема ама ич не ни треба, дрво неделкано себично

Бензема ама ич не ни треба, дрво неделкано себично
ej одличен играч е бензема...во мадрид не може да дојде во израз од роналдо иначе ако дојде кај вас со таа средина што ја имате доколку повредите се сведат на минимум гарантира 20+ гола во сезона...башка одлично игра покрај жиру различен тип на напаѓачи се и одлично би си одговарале...

ej одличен играч е бензема...во мадрид не може да дојде во израз од роналдо иначе ако дојде кај вас со таа средина што ја имате доколку повредите се сведат на минимум гарантира 20+ гола во сезона...башка одлично игра покрај жиру различен тип на напаѓачи се и одлично би си одговарале...

Штознам, мене не ме убедува дека баш Бензема е алката што фали, на свеЦково беше просечен, во Реал му треба 100 шанси да даде гол...
Доброто е што знае сам да си креира шанса, и да изненади со некој одличен гол од далеку, нешто што Жиру не го може.

Башка Венгер нема теорија да игра 4-4-2 што би значело дека за да играат двајцата Бензема ќе треба да игра лево крило.
Плус ако се додаде Санчез за кој шпекулацииве веќе преминуваат кон нешто повеќе, нема да има место за еден од нив.

И за крај, нема шанси да го купиме Бензема ако го купиме Санчез, а за мене баш играч како Санчез е тоа што му фали на Арсенал напред.
Санчез ти е poor man's Суарез, и Жиру напред со Волкот + Санчез по крилата ќе даде сигурно 20 гола у ПЛ.

Штознам, мене не ме убедува дека баш Бензема е алката што фали, на свеЦково беше просечен, во Реал му треба 100 шанси да даде гол...
Доброто е што знае сам да си креира шанса, и да изненади со некој одличен гол од далеку, нешто што Жиру не го може.

Башка Венгер нема теорија да игра 4-4-2 што би значело дека за да играат двајцата Бензема ќе треба да игра лево крило.
Плус ако се додаде Санчез за кој шпекулацииве веќе преминуваат кон нешто повеќе, нема да има место за еден од нив.

И за крај, нема шанси да го купиме Бензема ако го купиме Санчез, а за мене баш играч како Санчез е тоа што му фали на Арсенал напред.
Санчез ти е poor man's Суарез, и Жиру напред со Волкот + Санчез по крилата ќе даде сигурно 20 гола у ПЛ.
Кој и да земете од Санчез и Бензема нема да згрешите....+ за бензема е што е Француз и сите знаеме колку Венгер ги преферира нив и покажа дека знае да игра со Жиру доколку и венгер се одлучи да мења формација...мада и да не смени може да ги ротираа и двајцата пошо и така англичаните играат најмногу натпревари во сезона...

е сега проблемот е што ви фали само еден класа деструктувец...фламини и артета се ок за бек ап опција ама никако за прв избор...некој тип на играч како Чаби Алонсо, Јаја туре нешто тој стил... Кедира ви е интересна опција само колку реал би сакал да го ослободи...доколку се земе бензема/санчез и кедира/?( квалитетен некој) и се разбира да имате повеќе среќа со повредите ондак после долго време ќе имате најголеми шанси за ПЛ титула ...

А замени за пер/кош што имате уствари ? верманлеен нешто читав дека ќе си одел

Кедира или Шнајдерлин за деструктивец, вториов си гази, неприметлив играч ама си ја врши работата.

Дефанзивци незнам, наводно Ловрен сме го барале ама чисто сумљам дека Венгер ќе плати 15+ милиони за играч кој би седел на клупа, Вермален не верувам да го продадат ама ако не потпише договор може и тоа да се деси. Џуру е уште наш :D

Со Дебуши, Санчез, Кедира/Шнајдерлин јас би бил задоволен, ако има уште нешто дополнително супер.

Бензема за Жиру е Роналдо бразилскиот.

Плус одлично се знаат со Оеузелеил ...

Јас мислам дека се чека потпишување на Суарез и после тоа, аналогоно доаѓање на Санчез на Емирати. Иста ситуација како лани со Бејл/Озил. Исто, бидејќи ако дојди до некој компликации со Суарез (пример ад изеде човек, по пат) last minute нешто, да го имаат Санчез. Али мислам дека се е решено. Суарез си оди, што е добро за нас, бидејќи ќе ги лансира Ливерпул онаму каде што беа последните 6-7 години, на 6,7 или 8мо место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom