Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојде Санчез,тоа значи дека Жиру останува прв состав.Така да ќе треба да се бара замена напаѓач,или чичко го лага Кембел бек ап и за напаѓач и за крило. Или ќе остане со Саного. Или некогаш Волкот или Санчез ќе игра ко напаѓач? Или не ебава сите овде ?

Мене ми се чини дека е тоа последното.

Значи Французов бидна, ајде нека биде и ова со Санчез па да славиме малце. После уште Кедира или Шнанананалин и топ сме.

Ако дојде Санчез,тоа значи дека Жиру останува прв состав.Така да ќе треба да се бара замена напаѓач,или чичко го лага Кембел бек ап и за напаѓач и за крило. Или ќе остане со Саного. Или некогаш Волкот или Санчез ќе игра ко напаѓач? Или не ебава сите овде ?

Мене ми се чини дека е тоа последното.

Ако дојде Санчез, веројатно Жиру останува прв напаѓач, кога ќе се опорави Тео можно е претумбации да има напред, Санчез или Тео да бидат во нападот, плус веројатно ќе го вратиме и Кембел како подршка од клупа да ни биде.

Може и Санчез да игра сам напред или како лажна деветка :)
А може ќе изненади чичо со 4-4-2 наредна сезона.

Може и Санчез да игра сам напред или како лажна деветка :)
А може ќе изненади чичо со 4-4-2 наредна сезона.
4-4-2 prividno so Sanchez kako poluspic bi funkcioniralo samo so nekoj epten spremen dmf koj momentalno go nemame :D

Ova e vekje bingo, i samo dokaz deka sezonava kje go zavrshime domashnoto na vreme. I Kedira i dosta e za letovo.

Само да не го продаде Вермаелен во Јунајтед, сите филмови ама СИТЕ ќе ми ги скине....

4-4-2 prividno so Sanchez kako poluspic bi funkcioniralo samo so nekoj epten spremen dmf koj momentalno go nemame :D
Нема место за Озил во 4-4-2 формација, нема да се смени сегашната 4-5-1 па што сака нека е, Санчез лево крило ќе игра.

Или десно, ротации со Тео да прат. Аll round player е Санчез.

Добро функционира триото Озил-Волкот-Жиру,а сега со Санчез по левата страна Жиру може да заврши и меѓу најдобрите стрелци сезонава.Сепак треба да се купи квалитетна замена за негова позиција,солиден е Кембел но сепак е млад и нема искуство со ПЛ.

Ако дојде Санчез и официјално, мислите дека Венегр ќе купи некој класа шпиц ? Со идењето на Санчез и Дебуши и веројатно на некој од Кедира/Шнајредлинг ќе заврши трансфер периодот за нас. Евентуално централен дефанизвец кој би дошол доколку Вермален замини, а то ќе се знај за 7-8 дена најкасно, пошто и Белгија се спакова денес од Бразил.

Џабе Санчез ако останеме само со Жиру, као сите да заборавивте дека Жиру иде само на пас и никако не му е главна ориентација да се сврти кон гол...

Џабе Санчез ако останеме само со Жиру, као сите да заборавивте дека Жиру иде само на пас и никако не му е главна ориентација да се сврти кон гол...
Тоа не е проблем ако ги има Санчез и Волкот да се уфрлаат по страна.
Не само што брзи, офанзивни крила многу му одговараат на Озил, туку ќе повлекуваат играчи со себе отварајќи му многу повеќе простор на Жиру.
Ако Оливер пак успее да ебе чисти шанси тука ни е месијата Кембел за кого е потврдено дека ќе остане во клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom