- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ej одличен играч е бензема...во мадрид не може да дојде во израз од роналдо иначе ако дојде кај вас со таа средина што ја имате доколку повредите се сведат на минимум гарантира 20+ гола во сезона...башка одлично игра покрај жиру различен тип на напаѓачи се и одлично би си одговарале...Бензема ама ич не ни треба, дрво неделкано себично
ej одличен играч е бензема...во мадрид не може да дојде во израз од роналдо иначе ако дојде кај вас со таа средина што ја имате доколку повредите се сведат на минимум гарантира 20+ гола во сезона...башка одлично игра покрај жиру различен тип на напаѓачи се и одлично би си одговарале...
Кој и да земете од Санчез и Бензема нема да згрешите....+ за бензема е што е Француз и сите знаеме колку Венгер ги преферира нив и покажа дека знае да игра со Жиру доколку и венгер се одлучи да мења формација...мада и да не смени може да ги ротираа и двајцата пошо и така англичаните играат најмногу натпревари во сезона...Штознам, мене не ме убедува дека баш Бензема е алката што фали, на свеЦково беше просечен, во Реал му треба 100 шанси да даде гол...
Доброто е што знае сам да си креира шанса, и да изненади со некој одличен гол од далеку, нешто што Жиру не го може.
Башка Венгер нема теорија да игра 4-4-2 што би значело дека за да играат двајцата Бензема ќе треба да игра лево крило.
Плус ако се додаде Санчез за кој шпекулацииве веќе преминуваат кон нешто повеќе, нема да има место за еден од нив.
И за крај, нема шанси да го купиме Бензема ако го купиме Санчез, а за мене баш играч како Санчез е тоа што му фали на Арсенал напред.
Санчез ти е poor man's Суарез, и Жиру напред со Волкот + Санчез по крилата ќе даде сигурно 20 гола у ПЛ.
Џуру е уште наш![]()