Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за вас ама мене уште од сега ме фаќа нервоза за утре........трофејот е повеќе од потребен , не ни сакам да помислам што би се случило ако утре не победиме.......ова ќе бидат нервозни 90 (или 120) мин , понервозни дури и од финалето во ЛШ.....

Во врска со Сања не дека сакам да одам но сетете се лани дека беше во очајна форма и го пратеа повреди и играше катастрофално и сите се молеа да замине, посебно кога му ја даде топката на РвП и ни даде гол. Тогаш се молевте да го продадемо а сега зошто го продавамо. Најискрено несакам да се продаде затоа што многу добро потполнуваше како централен бек дури и подобро играше на таа позиција. Дека Џенкс е подобар не е ама дека Венгер ќе остане сам она него тешко. На секоја позиција скоро има замена па колку и да била слаба таа замена сигурно нема да дозволи во ситуација каде има време 3 месеци да не земе замена па макар и килава, се надевам нема да е килава. За млад да земе тешко затоа што имаме млад Џенкс.

@Makedonec_7 доколку изгубиме би те замолал да не баксузираш повеќе....

Ekipo Kade ke se gleda?

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk[DOUBLEPOST=1400276607][/DOUBLEPOST]
10268682_305784529585116_657935518191289986_n.jpg

Последно уредено:
Дечки кога играме утре во билтен пишува во 5 а на резултати во 6 кажете да се ослободам од работа ? :D

Дечки кога играме утре во билтен пишува во 5 а на резултати во 6 кажете да се ослободам од работа ? :D

18:00 часот.[DOUBLEPOST=1400280949][/DOUBLEPOST]Вака-така коа сме пред трофеј сите come back прајте на подфорумов. Аааабе. :pipi:

18:00 часот.[DOUBLEPOST=1400280949][/DOUBLEPOST]Вака-така коа сме пред трофеј сите come back прајте на подфорумов. Аааабе. :pipi:
Фала сакав да идам ск ако има нешто организирано ипак за трофеј :P е ама ми испаднаа работи иначе COYG

Абе тешки да го крениме ѓумот. За славење лесно е. Сегде можиме да го славиме. :D :D

За Битолчани, заборајв, се гледа групно Портал 1. :))

Утре почнуваме па наредна сезона здравје пл и лш двојна да не ме напнуваат више што клуб сте без лш

Ако го освојме на мегдан сме со Сити, да се види кој е појак во Англија, за тој трофејот пред стартот на сезоната. Черити Шилд трофеј. Влегуваме во шема. :D :D

Се договоривте за собиранка за утре?

Се договоривте за собиранка за утре?

Има интерес од 5/6 луѓе како што видов, ама нема организација :(
Некој да резервира некаде, јас би 3 сек работа е, но не знам каде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom