Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за да земеме на пример Бони+Реми, место еден од ѕвездиве што не поврзуваат Кавани/Балотели/Бензема.Некако лабилни карактери ми се сите тројца и плус не се докажани во ПЛ и во ЛШ слабо играат.

Е шо викаш,на клупа ви седат квалитетни напаѓачи,за кур ви е играч со дае 60 посто од головите
се читаш ли што си напишал ама најискрено ? спонав нешо за поквалитетни играчи ?

Јас сум за да земеме на пример Бони+Реми, место еден од ѕвездиве што не поврзуваат Кавани/Балотели/Бензема.Некако лабилни карактери ми се сите тројца и плус не се докажани во ПЛ и во ЛШ слабо играат.

А Бони и Реми се изнаиграја во ЛШ :D :D Кавани и Бензема ако не играле ЛШ, не знам кој, можи Жиру. Едниот на чекор од Полуфинале, другиот финале игра.

Кои ви се тие муабети дека спонзори плаќале трансфери или имале било каков удел во трансфери.
Толку ли сте наивни?
Во право си, ама може да има комерцијална смисла. Пример они да го платат трансферот, но и да поседуваат добар дел од продажба на дресови и се што е поврзано со името на конкретниот фудбалер, замисли ја сумата добиена од продажбата на дресови на Роналдо, Бејл, Меси...

А дека Балотели го сакам во тим, баш и не го сакам, буре барут е.

Дебата Кион, Леман, Реднап
Епа BRAINWASHED се дел од навивачите, да си задоволен со четврто место, а до пред 7-8-9 години си играл 2 пати полуфинале, еднаш финале во ЛШ, Invincibles.....

"He knows the rules, though. The rules for us were, if you didn’t perform, you did not play. He knows that, so that’s why he’s a fair man. I think that’s why he has delayed signing a new contract because he feels if he is not performing, he should not be treated any differently. He sets the rules[DOUBLEPOST=1400232010][/DOUBLEPOST]
Од шо е толку јак нема место за него во Мексико.[DOUBLEPOST=1400161424][/DOUBLEPOST]Мислам дека 7-0 ќе славиме на Вембли. :vozbud:

Нема место оти се искара со селекторот и со сите останати таму, Чичарито сигурно подобар е сезонава

Последно уредено:
Ако Сања отиде во Сити, стварно не ги сфаќам фудбалерите денес. Што ќе постигне, 20.000 фунти повеќе неделно, ќе освои титула, да ќе освои од седење на клупа, оти тешко дека би изиграл повеќе од 10 утакмици. Нека го види колега му Маикон како помина на исти години кога отиде во Сити. Ама кога има идиотски тимови да платат 100.000 фунти неделно за 31 годишен играч нека оди.

Нема да ни фали, исто како што не ни фалат ни Клиши, ни Туре, ни Адебајор ни Насри кои сите отидоа таму, тимот не е послаб без нив, сите беа заменливи играчи, ќе биде и Сања.

Единствени играчи за кои стварно ми е криво што заминаа и што реално оставија дупка во тимот беа Фабрегас и РВП. Се друго е заменто со исти или подобри играчи.

Џенкинсон со срце игра за тимот,верувам дека може да стане еден од најдобрите бекови што заиграле во лигата.Нема искуство како првотимец,но зошто да не му се даде шанса? Нека се земе друг поискусен бек но Карл треба почесто да стартува.

Ако Сања отиде во Сити, стварно не ги сфаќам фудбалерите денес. Што ќе постигне, 20.000 фунти повеќе неделно,
Тоа се плус милион фунти годишно, што е тука тешко да се сфати :icon_lol:

Џенкинсон со срце игра за тимот,верувам дека може да стане еден од најдобрите бекови што заиграле во лигата.Нема искуство како првотимец,но зошто да не му се даде шанса? Нека се земе друг поискусен бек но Карл треба почесто да стартува.

На друже. Да се разбереме. Знам дека сите овде сакаме играчи кои играат со срце и душа за нивниот клуб, во овој случај за Арсенал, али неговите квалитети според мене се далеку од оние кој можат да го напраат првотимец. Дај боже да згрешам.. ама наредниве две години, неможам да ги поврзам тие слики, Џенкинсон да биде прва опција.

Најубаво си е да си биде втора опција, па со време.. зависи колку ќе вложи труд, може се да биде. Почесто да стартува, тогаш да ја осудиме и идната година како оваа, ако не и полоша.

Сеа гледав хајлајтс од 2011 карлинг купот...одбранава ни беше:tapp:...искрено ме фаќа страв :cautious:

На друже. Да се разбереме. Знам дека сите овде сакаме играчи кои играат со срце и душа за нивниот клуб, во овој случај за Арсенал, али неговите квалитети според мене се далеку од оние кој можат да го напраат првотимец. Дај боже да згрешам.. ама наредниве две години, неможам да ги поврзам тие слики, Џенкинсон да биде прва опција.

Најубаво си е да си биде втора опција, па со време.. зависи колку ќе вложи труд, може се да биде. Почесто да стартува, тогаш да ја осудиме и идната година како оваа, ако не и полоша.
Квалитетен играч не се станува од клупа,ланската сезона кога Сања беше повреден одлично го замени.Ако добро памтам беше и МотМ против Сити на Етихад.Тогаш играше почесто,а оваа сезона не доби доволна минутажа и тоа е причината поради честите киксови.И Ремзи беше киксер,види го сега.

Ако Сања отиде во Сити, стварно не ги сфаќам фудбалерите денес. Што ќе постигне, 20.000 фунти повеќе неделно, ќе освои титула, да ќе освои од седење на клупа, оти тешко дека би изиграл повеќе од 10 утакмици. Нека го види колега му Маикон како помина на исти години кога отиде во Сити. Ама кога има идиотски тимови да платат 100.000 фунти неделно за 31 годишен играч нека оди.

Нема да ни фали, исто како што не ни фалат ни Клиши, ни Туре, ни Адебајор ни Насри кои сите отидоа таму, тимот не е послаб без нив, сите беа заменливи играчи, ќе биде и Сања.

Единствени играчи за кои стварно ми е криво што заминаа и што реално оставија дупка во тимот беа Фабрегас и РВП. Се друго е заменто со исти или подобри играчи.

Заради кои чекаме трофеј од ПЛ еве веќе 10та година.[DOUBLEPOST=1400261645][/DOUBLEPOST]
Сеа гледав хајлајтс од 2011 карлинг купот...одбранава ни беше:tapp:...искрено ме фаќа страв :cautious:

Шо би рекол @Bateman „беа заменети од подобри играчи“, тогаш Косчилени и Шчезни ја “решија“. Чекавме 3 години за тие да се воиграт и да бидат толку добри како што се сега. Сега и ќе ни треба нов десен бек, а доволно е да замини уште еден, за пак да си чекаме 3 години во обнова на тимот. Оти Венгер сигурно нема да купи класа десен бек на местото на Сања.

Ама лесен пат до финалето имале Хал..

Ама лесен пат до финалето имале Хал..

И јас баш го гледав тоа вчера, лесни тимови, нагости биле повеќето но сепак далеку полесни од нашите.
Ако има малку фудбалска правда на овој свет, треба да го освоиме овој куп, со оглед дека скапо го плативме финалето, го изгубивме Волкот токму на првата утакмица од купот, играч кој можеше да ни донесе повисок пласман во лигата, а можеби и титулата во истата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom