Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Единствен човек кој може да го однесе Арсенал на највисоко ниво е Клоп, зашто филозофијата што ја форсира е истата со која Арсенал освои Златна ПЛ.
Само некој што воопшто не ги гледал Атлетико сезонава може да го препорача Симеоне. Боље Канатларовски да го земеме.Кога веќе кажуваме желби за наследници на Венгер на прво место би го ставил Руди Гарсија од Рома(сите знаеме каква револуција направи Гарсија одкако го превзема клубот,зборувам за 10/10 победи со таков состав), а како втор кандидат би го ставил Диего Симеоне кој што според мене е одличен стручњак и тренер кој успешно го вади максимумот од својот состав.
Само некој што воопшто не ги гледал Атлетико сезонава може да го препорача Симеоне. Боље Канатларовски да го земеме.
Бетер од Стоук со Пјулис на чело играат фудбал.
Извини богу на фудбалот, потсети ме во идниот пост тебе да те препорачам.Само некој што воопшто не ги гледал Атлетико сезонава може да го препорача Симеоне. Боље Канатларовски да го земеме.
Бетер од Стоук со Пјулис на чело играат фудбал.
Шо заебавам.Зајебаваш брате сеа и ти.Ај не е темата за то, али мене фаворити ми се. Сакам да ја освојат титулата.
Ај ако знаеш кажи што Симеоне ќе ни донесе, како ќе не среди, каков фудбал ќе играме?Извини богу на фудбалот, потсети ме во идниот пост тебе да те препорачам.