Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Формата на Сања ќе биде само во надолна линија од наредна сезона па натаму,зошто да му се продолжува договор на 2+ години,за 100к плата,кога за помали пари може да се земе подобар бек,мое мислење е и дека Венгер е свесен за ова и дека од лето ќе си оди Сања во Франција.
Го губиме Сања,тоа е реалноста.Кога се објавија новите договори со Пер и Росицки требаше и неговиот да го објават,но очигледно одбил.Колко само сакам да освои трофеј оваа година оти само тоа му недостига од тимот.
A go imas videno kako igrat Richards vo posledno vreme? Poso jas go nemam poso ne igrat...Da go zememe richards od city ke bidam prezadovolen.redno e da ni sitnat nesto pederasite se nie im sitkame igrac.spored mene najdobro resenie za desen bek.
Aham ako ne se lazam na psolednata ili pretposlednata na city igrase.mislam deka za nijansa duri podobar od sagna vo nafrluvanja, defanzivno se tuka nekade. Podobro e sto ne im igra, sigurno nezadovolen a kaj ns ke si bide prv tim.A go imas viigraseo igrat Richards vo posledno vreme? Poso jas go nemam poso ne igrat...
Сезонава ако не се лажам само против Виган во ФА купот играше...Aham ako ne se lazam na psolednata ili pretposlednata na city igrase.mislam deka za nijansa duri podobar od sagna vo nafrluvanja, defanzivno se tuka nekade. Podobro e sto ne im igra, sigurno nezadovolen a kaj ns ke si bide prv tim.
Dzeko moze, ali ne jovetic.sto ke ni e jovetic ako ideme po drexler letovo.baska i on pola sezona nikade go nemase, imase bas jaka zaebancija za nego, where is jovetic, ako go najdam ke go postiram :-DBojan Van Bjoveticst: 6495904 напиша:Сезонава ако не се лажам само против Виган во ФА купот играше...
Ако идеме у Манчестер на шопинг, ја би се фокусирал на Јоветиќ/Џеко
БурдаDzeko moze, ali ne jovetic.sto ke ni e jovetic ako ideme po drexler letovo.baska i on pola sezona nikade go nemase, imase bas jaka zaebancija za nego, where is jovetic, ako go najdam ke go postiram :-D
Како прво,не се прај многу паметен,како второ Диаби не ни прима плата,тој самиот се откажа од платата се додека е повреден.Сања ќе си оди на лето 90%,затоа што е веќе стар и незнам дали ќе може да изигра уште 2 сезони на високо ниво,како што кажа некој член погоре,да му го продолжат договорот на 1+ сезона е во ред,а вака на 3 години не бива.Ајде сине мој златен, пошто гледам знаеш како ќе игра Сања наредната година, кажи ми дали ќе ми се падни лото среда. Да не чекам за џабе, жити мајка.
Со шо Дијаби заслужи да зема плата ? Гледам многу по платите си. А ? И уште еден мал милион квази случаеви кои уште се кај нас. А ти ми викаш дека Венгер бил свесен дека Сања ќе играл лошо. Ако Венгер беше свесен ќе го продадеше уште лани, кога можеше да земи добри пари, а не да си замини за без пари, како слободен играч.[DOUBLEPOST=1395111733][/DOUBLEPOST]
И мене во тој момент тоа ми стана јасно, но ете. Да почекаме и да се надеваме дека не ќе треба да бараме замена, достојна за него, бидејќи тешко дека ќе ја најдиме.