Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
1898008_293503987470998_2090666596_n.jpg

Beats the oscars според мене :)

Абе племе му ебам полско ненормално :) покрај стативите си го чува мобилниот изгледа, ама нека се радува му го спасија газот Кос и Мертесакер денес, две глупости направи (иако можеби имаше и фаул над него во една од тие двете ситуации).

Мертесакер е дефинитивно најдоброто засилување во последните 5 години што сме го потпишале. Сите овие сезони ги изигра на одлично ниво, од кои оваа е на врвот. Ептен е стабилен, мудар, и одлично се поставува. Ќе го стигне г-дин Тони :)

Кеиф ми е што потпиша нов договор.[DOUBLEPOST=1395002484][/DOUBLEPOST]Мертесакер е дефинитивно најдоброто засилување во последните 5 години што сме го потпишале. Сите овие сезони ги изигра на одлично ниво, од кои оваа е на врвот. Ептен е стабилен, мудар, и одлично се поставува. Ќе го стигне г-дин Тони :)

Кеиф ми е што потпиша нов договор.

Полди ваков таков ама ете му асистенција. Жиру у две работи беше добар, ама сеа ни за тоа не го бива. Ако порано требаше 2-3ца да дојдат да му ја земат топката коа ќе се загради, сеа паѓа ко крушка на секој контакт со топка. За дуплите пасови ист муабет...

Полди ваков таков ама ете му асистенција. Жиру у две работи беше добар, ама сеа ни за тоа не го бива. Ако порано требаше 2-3ца да дојдат да му ја земат топката коа ќе се загради, сеа паѓа ко крушка на секој контакт со топка. За дуплите пасови ист муабет...

Полди асистенција?

Денес само едно браво за одбраната, без Шчежни.

arsenal-post-spurs.jpg

Аууууу под мишка на Пер ај ај ај :pos::pos:

Полди асистенција?

Денес само едно браво за одбраната, без Шчежни.
Коментаторот на ск рече дека Полди асистирал и ја му верував, а сеа видов дека Окс асистирал...
Како и да е Полди подобро од Жиру изигра :icon_mrgr:

Не сте нормални, следната утакмица коа жиру ке даде два гола ке биде пак класа на форумов, после тоа ке изигра очајно и е најмутавиот напаѓач што постои... И нон стоп тоа се збори затоа не се ни активирам мн во темава, факт е дека игра топло ладно али исто е факт и дека има најдобар учинок од сите играчи... И голови и асистенции ( барем така мислам ) друг факт е што не коштал 11 милиони и не дошол како играч од кој се очекува да биде меси во поглед на ефикасноста:)

Коментаторот на ск рече дека Полди асистирал и ја му верував, а сеа видов дека Окс асистирал...
Како и да е Полди подобро од Жиру изигра :icon_mrgr:

Коментаторот комедии беше. На почеток сите му беа Подолски и Казорла замисли го спомна како подолски. а и други грешаваше. Инаку знам цело време велеше Полди како успеал да му асистира на Росицки. Ај првиот пат невиде ама и на повторени снимки си тераше со истиот моабет. КОмедии.

Си се држеше до своето. За Жиру приакзната е кажана. Ако сакаме до титила догодина, неможеме да останеме само со него во тимот. Едноставно не можеме.

Иначе то шо ме плаши е многу краткиот состав шо го имаме, а треба да играме 3 тешки меча во две недели. Сити и Свонси дома и Челзи гости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom