Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ми текнува на еден друг натпревар во кој што една екипа уште во прво полувреме доби црвен против екипа на Пеп.
Интересно ќе биде до крај. Со среќа нека ви е гледајте да не примите гол па таму се ќе се решава.

Јебига,сеа ќе се молиме да не примиме 2-3 гола,0-0 или 0-1 би било премија,па да се оди на Алианц на се или ништо.

Која правда бе? Боатен требаше да има црвен картон уште од 7ма минута, башка кога било ова за црвен картон. Ебате театралниот
Абе ич ви ја нејќам екипата, нели ривалство, ама вакви лајнарии многу ме накурчуват, за Боатенг збор да нема, требаше под туш да е, латвико Озил ја усра длабоко, а пенал за Баерн не да немаше, тоа си беше контрафаул и жут за Робен, опасна игра со подигната нога, ѓон шо го викат.

Како и секогаш кога играме против Пеп,црвен картон:mad:
Само да издржат и нека се решава на Алианц

Месутчо ваш. Месутчо. Па и нагалено ја викате ѕвездата наша. Извадете ми се статистика како ттој ја додал топката на еден, па тој другиот асистирал и некој дал гол, и како Месутчо бил најзаслужен за голот. Нели. Еххх бе, играчиште. Не се ни потруди, да шутни убаво. Уште ко подзастана Нојер, не се мрдна, и се виде дека ќе биди посредина. Ај шо не дава голој и не прај асистенции веќе 3 месеци, барем пенал да погодеше.

Само не ме убедувајте дека Месут игра во добра форма. Ве молам. Ве молам. Мое мислење е ова, немојте да ме убедувате како е најдобар во тимот. Во овој тим, Фламини е најдбар, пред време прочита неколку напади, знаеше каде ќе оди топката па му асистираше на соиграчите и е лидер на теренот. Чемберлејн игра фантастично. Саного одличен.

Да се молиме де не примиме гол. 0-0 од овој меч за нас е премија. Шчезни заслужено доби црвен картон.

озил ја усра, судијата се посра со пеналот, не го испрати боатенг у соблекувална, саного игра боље од жиру и многу јако игравме до пеналот, озил дибек и тоа е кратко резиме

Стварно преку кур ми е што веќе со години судиите во ЛШ не прават пингвини.Немаше да преговорам за вториот жолт на Боатенг,но после црвениов морам.Како што е правило да е црвен,правило е и тоа да е втор жолт.

Озил очај,мамата турска да му ја ебам.
Него,што ќе кажете за Саного? Друг пат не рипајте така пред време. ;)

Стварно преку кур ми е што веќе со години судиите во ЛШ не прават пингвини.Немаше да преговорам за вториот жолт на Боатенг,но после црвениов морам.Како што е правило да е црвен,правило е и тоа да е втор жолт.

Озил очај,мамата турска да му ја ебам.
Него,што ќе кажете за Саного? Друг пат не рипајте така пред време. ;)

Види сеа вака, не го пранам Рицоли, али беше црвен и пенал. Нормално е то. За Боатенг не го видов стартот за жолт картон, али судиите гледаат низ прсти кога станува збор за втор жолт. Обично ги предупредуваа пред време за тоа, односно во нашиот случај, после овој старт. Ако остани Боатенг во игра, и направи прв фаул одма оди во соблекувална. Убеден сум.

За Саного, само пофални зборови имам. Нека седи еба*от на клупа. :D

Tребаше или Казорла или Чембрлејн да го пушти да шутира.

Па и Венгер дрво едно, како прв пат да води екипа, не му давај да шутира пенал на играчот врз кој е направен пеналот, не па да зборам дека се репрезентативни колеги, и Ноер го знае како дише Озил.

Tребаше или Казорла или Чембрлејн да го пушти да шутира.

Па и Венгер дрво едно, како прв пат да води екипа, не му давај да шутира пенал на играчот врз кој е направен пеналот, не па да зборам дека се репрезентативни колеги, и Ноер го знае како дише Озил.
Воопшто не е битно дали е колега или не е, Озил е дрво за пенали!
Ова е веќе втор што го изведува за Арсенал, а двата му беа изведени МИЗЕРНО. Сила 0, прецизност 0. Да би можел да подаде и од пенал, би го сторил тоа!

Штета,одлична борбеност но не се може против судиите :(

Остави ја срце на терен. Дефинитивно. Косиелни МОТМ. Во тој момент кога се обиде да му даде и гол, кога замина напред, изгоре во желбата и Арсенал го прими и вториот гол. Озил не ни помагаше назад, по левата страна и Рафиња и Лам нафрлаја, исто и Робен шутираше. Се влечкаше, а не ни покриваше назад како што Окс го правеше тоа по другата страна. Фламини секоја чест за организација. Косиелни, Сања и Пер изиграја маестрален меч.

Ајде малце оптимизам,играме и на Алианц,јес да ќе биде чудо да победеме таму 0-2 али јас сепак се надевам..Првите 15 минути беа феноменални,таков Арсенал сакам да гледам до крајот на сезоната,Фламини денес ѕвер,одбраната исто,Озил слабо,без разлика на промашениот пенал,Саного одигра супер,се гледаше дека му се игра на детето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom