Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо кој кур ќе ми е млад играч кој допрва треба да стане фудбалер?
Кога велите дека ќе биде новиот РвП, незнам дали мисилите на тоа дека ќе биди повреден цело време или дека и во него има мало дете што ги носи одлуките за него
Ја би новиот Анри не РВП
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-Thierry-Henry-finally-win-Arsenal-title.html
Новиот РВП...Ќе треба 10 години да го чекаме да стане играч.
Поима неам... Стварно незнам и зашто на пример Челзи го земаа Хазард и зашто Јунајтед го земаа 18годишниот Роналдо на времето... Залудно потрошени пари.
Да помисли човек дека на Дракслер оваа 2013/2014 му е прва сезона што игра професионален-сениорски фудбал,па треба да се докажува.Во Бундес има 89 натпревари одиграно,а 33 натпреаври одиграл во ЛШ и ЛЕ.
Има само 20 години,а има огромно искуство.
Многу јак играч,ќе кине обавезно.Флоп нема шанса да постане.
бдв, има некое ривалство меѓу Шалке и Келн?
Абе сте запнале Ливерпул тежок противник било, ја ви викам дека ќе ги тепаме. Ако ние сме добиле најтежок противник, што да речат Челси или Сити. Ливерпул ќе им падне формата, бум направија со Суарез и со добра игра, ама еве и почнуваат да паѓаат. Друга работа имаме ние многу тежок распоред, ама ептен тежок ама немаме право да се жалиме, како се вика за да бидеш најдобар мора и најдобрите да ги победишИ уште нешто Сити се многу добар тим годинава, некако да не звучам песимистички ама ПЛ тешко ќе биде, ќе се јадеме, мислам дека најдобро е сите сили во купот да се стават и да играме со прв тим, доста беше зезанции, да не се глупираме, на титула 8 години не сме се израдувале...