Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Стариот ќе направи голема грешка доколку не земе напаѓач,може Дракслер не игра класичен ама сигурно знаe што прави Венгер :sneaky:

Нема логика продавањето на Подолски, особено не сега, кој друг ќе дава голови во тимот. А и јас не знам ако е вистина ова со Дракслер, мора да ептен талент да го сака Венгер одма дури не го намирисале мршите (Сити, Челзи, Псж).

Петокот против Ковентри во еден момент од натпреварот сме имале 5 Германци на терен, а Баерн по замените имале 4 против Мехенгладбах. :)

Себастиан Јунг,не Јанг.:icon_mrgr:До 2015 има договор,можда да падне договор за 5-6 милиона.Има 7 асистенции и еден гол сезонава.

234451529-sebastian_jung_roskaritz-1bhWWJ309.jpg

Глеам не го познавате добро Дракслер, ако успеете да го донесете во тимот тоа ќе биде трансфер на векот за вашиот клуб џ

Нема логика продавањето на Подолски, особено не сега, кој друг ќе дава голови во тимот. А и јас не знам ако е вистина ова со Дракслер, мора да ептен талент да го сака Венгер одма дури не го намирисале мршите (Сити, Челзи, Псж).

Ама сепак мислам дека замена Полди-Дракслер не е добра.

абе само била дискутирана идејата на ТВ за праќање на Полди и доплата и на Твитер расипан телефон, потпомогнат со Гугл транслејт :)

Хонигштајн пишал дека Скај Германија не пренеле никаква вест за размена на Подолски и Дракслер, а и според него, Подолски нема шанси да прифати да премине во Шалке.

Јунг бил голем талент, ама сеа за сеа е само шпекулација и немало никаков контакт. Плус Ајнтрахт не би го продале зимава поради нивната ситуација, а и играчот немал откупна клаузула.

Нема теорија Венгер да го даде Подолски сега за Дракслер. Можеби на лето би бил логичен таков трансфер ама сега нема теорија.

Ако го дадеме Подолски за Дракслер ќе се убијам.

Ако го дадеме Подолски за Дракслер ќе се убијам.

Види, на долг рок е многу паметен потег. Само не е за сега зимава пошто ем Дракслер е повреден до кај Март а ем Подолски ќе ни помогне многу до крај на сезона. Е сеа летото не гледам зашто не би направиле таков дил.

Глеам не го познавате добро Дракслер, ако успеете да го донесете во тимот тоа ќе биде трансфер на векот за вашиот клуб џ

Абе сигурен сум дека Дракслер за 3-4 години ќе стане новиот ван Перси, ама не ни треба играч за 3-4 години, ни треба играч за сега.
Или класа напаѓач или ништо нека не се пазарува, Дракслер може за на лето да се остави.

Шо кој кур ќе ми е млад играч кој допрва треба да стане фудбалер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom