Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
eisfeld.jpg

Challenge Accepted

Да си се цитирам само!!!
Томас Ајсфеееелд :vozbud:
Што ќеиф ми се прави кога игра момаков а посебно кога и постигнува единствен погодок на меч!!!

Да си се цитирам само!!!
Што ќеиф ми се прави кога игра момаков а посебно кога и постигнува единствен погодок на меч!!!

Кое дрво беше момакот само...

Многу позитивен впечаток ми остави Белерин кога влезе. Не изигра многу али доста сигурно ми делуваше.
Рио му треба само натпревари инаку има преголем потенциал во него.

Да си се цитирам само!!!

Даде гол, али слаба партија.
20 години има а сеуште не е во прв тим, за разлика од Гнабри и Зелалем на пример. Немој многу надеж да имаш дека ќе биде нешто од него во Арсенал.

Кое дрво беше момакот само...

Абе дрво ама Бендтнер пред гол сам ништо не стори... овој егзекутираше одман :D
Искрено ми е омилена фацка и сакам да влезе некако во првиот тим

Абе дрво ама Бендтнер пред гол сам ништо не стори... овој егзекутираше одман :D
Искрено ми е омилена фацка и сакам да влезе некако во првиот тим

Па и Бендтнер е дрво де.... Позицијата на Ајсфилд е средина а таму не покажа баш ништо. Не верувам дека има иднина посебно чим до 20 години (21 година скоро ќе пуни) се нема пробиено да тренира со прв тим.

Од младинциве од никој ништо не очекувам.
Гнабри фален, ваков таков, се виде убаво вчера дека е светлосни години оддалечен од квалитет за прв тим.
Како Сеск, како Ремзи да наоѓаме, да им ги собираме најдобрите таленти, вака не иде.

Јас сум презадоволен од младите. Добро се носеа со првиот тим на ВБА.
Гнабри ќе има шанса да покаже дали е за материјал за прв тим, со повредениве моментално ако не искористи, тешко за натака.....

Од младинциве од никој ништо не очекувам.
Гнабри фален, ваков таков, се виде убаво вчера дека е светлосни години оддалечен од квалитет за прв тим.
Како Сеск, како Ремзи да наоѓаме, да им ги собираме најдобрите таленти, вака не иде.
Мене ме страв на нас да не ни го соберат детево.
http://www.youtube.com/watch?v=Ib7It9zPhZI

ја изгледав утакмицава од вчера од продолженијата па натака и на крајот ептен паднаа кондициски особено Рио незнам како издржа на нозе да остане а и другиве резервисти некако се слабо кондициски спремни им фалат утакмици добро е шо направивме прогрес во купов али нека ги вади овие децава да играат нека не ризикува за џабе кога и онака сме тенки.
За децава немој да имате некоја недеж во нив прогресот на еден играч зависи од многу фактори настрана талент шо имаат ако некој го памти Арсенал од пред 10тина години и го гледал Алиадиер ке си мислел детево ке растура какви само партии имаше али како заврши тоа е друга приказна.

Баталете ВБА помина тоа , една од поважните утакмици што треба да се добијат е следнава во сабота , ќе биде многу тешко ама ако се земат 3 бода може да останиме на врвот уште некое време што ќе им даде плус мотив на играчите да дадат максимум од себе . Плус комшиите играат со челзи така да може доста да искористиме од другите утакмици само да ја добиеме со свонси...;)

Е убаво, иако првично Венгер викаше дека Волкот ќе биде отсутен најмногу две недели, сега испаднаа три до пет. Ќе се мачиме минимум месец дена со Гнабри и Вилшир по крилните позиции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom