Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од младинциве од никој ништо не очекувам.
Гнабри фален, ваков таков, се виде убаво вчера дека е светлосни години оддалечен од квалитет за прв тим.
Како Сеск, како Ремзи да наоѓаме, да им ги собираме најдобрите таленти, вака не иде.

И ја јадам бурек за Венгер редовно и барем за 50% сум во право, ама за наоѓање таленти-НЕМАТ ПОДОБАР од мисју :cuc:. Во прилог
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-gnabry-is-ready-for-first-team

Се согласувам со тебе, ноникогаш не може да се предвиди дали талентот ќе се развие во квалитет, Џермејн Пенант кај нас беше сметан за најдобар англиски талент на времето, сите знаеме како заврши.

Се согласувам со тебе, ноникогаш не може да се предвиди дали талентот ќе се развие во квалитет, Џермејн Пенант кај нас беше сметан за најдобар англиски талент на времето, сите знаеме како заврши.

Некни баш, го гледав 49 Unbeatten И кога тој ќе даде хет трик, против не се сеќавам кој беа, и одма беше прогалсуван за голем талент, екстра играч... Но, тоа никогаш не се деси. Не знам, со тој играч каде замина надолу неговата кариера, искрено мислев дека ќе биди нешто со него.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 17:09 ---
Гледам аватарот мој му дели совети на Озил. Ме бендисва ептен то. Сите можат да научат од него. Особено младите како Ејсфилд.

Утре ќе биде пеколно,но мора да победиме за да останеме први и со добар тимски дух да влеземе во натпреварот со Наполи кој е од исклучителна важност за тоа дали ќе ги поминеме групите или не.

Имам некаков предосеќај дека токму Озил ќе го реши мечот утре:)
--- надополнето: 28 септември 2013 во 03:16 ---
Имам предосеќај дека токму Озил ќе го реши натпреварот утре :)

tumblr_mtptozHyWk1qcxfxbo2_500.gif
:love:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Подобар исход и да баравме не ќе добиевме.
Тотенхем-Челзи по 1 поенче со по 1 голче

Торес следен меч исто така ќе биде во аут.
Лампард е можно е се повреди... ќе видиме што ќе искочи...

Се на се, само една победа денеска ќе биде мотив/морал over the roof денеска за нашиов десеткуван тим :)

Според мене
Шчежни,Сања,Пер/Верма,Кош,Гибс,Фламини,Ремзи,Вилшер,Озил,Гнабри,Жиру.

А место Гнабри да одиме со Артета централно, а Ремзи да оди десно ? Или не ?

А место Гнабри да одиме со Артета централно, а Ремзи да оди десно ? Или не ?

Не го менувај тимот што победува.
Плус,Ремзи е цар во средина,шо ќе ти е крило.

Пример, реков. Нема да биди лесно во Велс, па сакам со искусни фудбалери да излезиме и да лапниме 3 бода, ако е можно. Само да не е пораз. Свонси не се лесен тим.

Венгер знае најдобро.Ќе видиме што и како за 2ипол часа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom