Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А место Гнабри да одиме со Артета централно, а Ремзи да оди десно ? Или не ?

Или Начо лево, Озил десно, Гнабри на клупа. Гнабри изигра 120 минути, тешко дека може да игра.

BVQQGoqCAAA4Yt6.jpg:large

Денеска е вистинска прилика да покажеме кои сме. Ако сакаме да бидеме претенденти за титула тука мораме да освоиме три бода. Имаме пар „лесни“ натпревари во ПЛ, и би било добро ако земеме максимален број на бодови.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Денеска е вистинска прилика да покажеме кои сме. Ако сакаме да бидеме претенденти за титула тука мораме да освоиме три бода. Имаме пар „лесни“ натпревари во ПЛ, и би било добро ако земеме максимален број на бодови.

Нема лесен натпревар во ПЛ. Хинт: Види ја ВБА на Олд Трафорд.

#Arsenal team to play Swansea: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Flamini, Ozil, Gnabry, Giroud#SCFCvAFC

subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Arteta, Ryo, Bendtner

Ова е правата утакмица да ги покажеме нашите шампионски амбиции, мора да се искористи овој викед, и без победа ќе бидеме први ама сепак ова може да се оние клучни поени на почеток на сезона кој треба да се освојат.

Ајде!!

Лелел зашо мораше на сила да ја збоботи ... цц една смирена пласирана топка покрај левиот дел и ќе влезеше ... (n)

Секоја чест за фудбалот што го играте...
Ако некој тим зима титула сезонава, а не е Јунајтед, би сакал да биде тоа Арсенал... Доста чекавте...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom