Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилен си или сарказам е ова? Смајлито ме буни..:D
Вивијано е first team материјал голман, каков втор какви бакрачи што вика Клипче, одличен голман добивте, феноменален, идеално место е за него Арсенал за докажување и за ниво погоре у фудбалот. Искина лигаменти во 2010 па тоа го укочи иначе потпиша за Леверкузе, во Фиорентина исто солиден беше.
Во секој случај решен ви е овој проблем за наредни неколку години, во пакет со пољакот, солиден тандем се и не мора више да му ја мислите за голманската позиција.

Имате некој шпекулации за трансфер? Ме интересира оти ќе играте со Дортмунд во ЛШ :) Не знам оти секоја година вака му се дешава на Арсенал во последен момент да ги прави трансферите, тие се прават многу порано, пример Дортмунд околу почетокот на припремите ги направи својте трансфери па и сумите беа ок. Сега нормално растат и цените. За Дракслер многу тешко дека ќе дојде, има клаузула од 47м ЕУР и не верувам дека за помала сума ќе го дадат. Првиот состав и не ви е лош, напротив соиграни се играчите што е голем плус.

За одредени трансфери ко Фламини или некои такви ако се случат, требало порано да се реагира. Ама зарем ти мислиш дека некој клуб може да го купи Суарез уште во јуни? Да, за Суарез имаше понуда, а не за Обамејанг. Еве Реал уште се матка со Бејл кој според мене е на исто ниво со Суарез. Ди Марија и да си иде од Реал, никаде не мрда се додека не дојде Бејл. Вие успеавте да го вратите Кагава? Дракслер ко што знам и Дортмунд го има одбиено. Поразлични трансфер цели се тие, не може до нив да се дојде лесно. А за играчи како Фламини требало порано да се реагира, ама не верувам дека Фламини бил и во план да се донесе.

#Arsenal team: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud #AFCvTHFC

Зошто бре Сања не е старатер?

Еве зошто

#Arsenal subs: Fabianski, Sagna, Monreal, Flamini, Zelalem, Gnabry, Sanogo #AFCvTHFC

John Cross ‏@johncrossmirror 1m
Sagna misses out because he's ill. Only on bench.

Видете ни ја клупата за резерви и плачете. Очај.

Море не ме заебавај, нерви ми се кинат од целата ситуација.

Овој ист Алмуниа у фацата е.

хахах истово сакав да го пишам :pos:

BTEpZWrCYAAYyQB.jpg:large

АЈмооооооооооо Ганерииииии....Денес МОРА да ги тепаме буљашиве.
Супер клупа имаме :D Кога ќе има влезе Фламини ко џокер има да ги отвори:P

Ајде сега да ја продолжиме традицијата ,3 години по ред кокошките со петарда да си одат од Емирати :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom