Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
^Мене подолски и не ми е нешто јак играч.Јас би го трампал без да размислам.

И ај РЕАЛНО што има толку добро на пазарот за да донесе венгер.

Дека нема ништо, баш. Нека доплати уште 10 и нека го земе колку што бараат, а не да губиме уште играчи. Како демек вишок имаме.
--- надополнето: 31 август 2013 во 19:19 ---
Е коа ќе се потсетам какви форумџии имавме тука. Некако како да ја снема таја генерација, коа освојувавме и кој дочекавме да видиме како е ПЛ титула. Само ко ќе ми текни на sonne со квалитетни постови и анализи пред и по мечот. Али тоа е.

^Мене подолски и не ми е нешто јак играч.Јас би го трампал без да размислам.

И ај РЕАЛНО што има толку добро на пазарот за да донесе венгер.

Да не беа неговите голови и асистенции лани ќе изгубевме барем 6 бода и Венгер дома ќе си глеаше ЛШ. Тоа што ретко игра е више друга тема, ама ја не би го трампал за дрекслер, и онака не се видоа милионите до сега, па може сега да понудат нешто за дрекслер, а не и така слабата клупа уште повеќе да ја ослабуваме...

Вака и не изгледаме толку слабо во прв состав, како погоре на сликата. Најсилниот наш состав, особено ако знаеме дека немаме тројца стандардни првотимци во имињата на Вермален, Артета и Подолски (не толку). Состав за респект со кој можеме апсолутни да му парираме на Тотенхем и да ги добиеме. Ако победиме ЌЕ си докажат самите себеси дека то со Вила беше само лош ден и ќе можеме да одиме понапред на табелата. Жиру и Ремзи се моментано оние кои се издвојуваат над другите. Очекувам блесок на Волкот на мечот, а ако суди Дин црвен картон за Џек.
--- надополнето: 31 август 2013 во 16:24 ---

Нормално дека НЕ СУМ сериозен. Само кој како ме сфати. :D :D

многу беше блиску да бидиш несфатен :D

Уште 45 саата има за трошење стариов,ако не купи никој значи полудел. Ни фали крило и шпиц :(

Денес ќе видиме во која насока ќе оди во Арсенал.
Се освен победа е нула.

Имате некој шпекулации за трансфер? Ме интересира оти ќе играте со Дортмунд во ЛШ :) Не знам оти секоја година вака му се дешава на Арсенал во последен момент да ги прави трансферите, тие се прават многу порано, пример Дортмунд околу почетокот на припремите ги направи својте трансфери па и сумите беа ок. Сега нормално растат и цените. За Дракслер многу тешко дека ќе дојде, има клаузула од 47м ЕУР и не верувам дека за помала сума ќе го дадат. Првиот состав и не ви е лош, напротив соиграни се играчите што е голем плус.

Имате некој шпекулации за трансфер? Ме интересира оти ќе играте со Дортмунд во ЛШ :) Не знам оти секоја година вака му се дешава на Арсенал во последен момент да ги прави трансферите, тие се прават многу порано, пример Дортмунд околу почетокот на припремите ги направи својте трансфери па и сумите беа ок. Сега нормално растат и цените. За Дракслер многу тешко дека ќе дојде, има клаузула од 47м ЕУР и не верувам дека за помала сума ќе го дадат. Првиот состав и не ви е лош, напротив соиграни се играчите што е голем плус.

Не купуваме никој, не се треси.
Има понуда за Дракслер и за Ди Мариа, ама тешко дека било кој од двајцава ќе дојде, Дракслер сака да остане во Шалке, ни вие ни Реал Мадрид порано не сте успеале да го земете.
Ди Мариа тешко дека ќе дојде кај нас бидејќи ќе се замешаат и погбогати клубови, ПСЖ се шпекулира дека има понуда.

Озбилен си или сарказам е ова? Смајлито ме буни..:D
Озбилен сум бе, му требаше на Арсенал добар втор голман за пољаков да не се опушта толку многу пошо нема конкуренција.

За втор голман одличен избор има Венгер напраено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom