Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Бендтнер по било која (не)случајност остане во Арсенал и Венгер му даде прилика, 100% сум убеден дека ќе ја искористи. Под искористи мислам на клучни голови и двоцифрен број на такви.

U can not be Serious
johnmcenroe.jpg

Ќе ги собереме сите пубертетлии....Ако бе што има везе, дечково ќе го биде. Али некако тешко да поверувам дека Венгер ќе фрли толку кеш за него.

^Што збораш мореее.
Не ми се верват да го земаме овја :)
Да не станал комерцијалистов на лева нога

1234427_336493909820266_185697833_n.png

Ремзи и Вилшер заедно мхм шо знам и двајцата летаат напред ја извисуваат одбраната мора малце дисциплина да внесе Венгер барем еден подефанзивно ориентиран да си биде Вилшер на пример .
Ваљда со овој состав ќе му парираме на Тотенем .
Уште колку време Вермален ќе биде повреден ?
Ќе фрлиме некоја ебана паричка на трансфермаркетот ? :(
Нашето големо лето :rolleyes:
Со среќа утре се надевам на победа и нови "засилувања" (y)

Вака и не изгледаме толку слабо во прв состав, како погоре на сликата. Најсилниот наш состав, особено ако знаеме дека немаме тројца стандардни првотимци во имињата на Вермален, Артета и Подолски (не толку). Состав за респект со кој можеме апсолутни да му парираме на Тотенхем и да ги добиеме. Ако победиме ЌЕ си докажат самите себеси дека то со Вила беше само лош ден и ќе можеме да одиме понапред на табелата. Жиру и Ремзи се моментано оние кои се издвојуваат над другите. Очекувам блесок на Волкот на мечот, а ако суди Дин црвен картон за Џек.
--- надополнето: 31 август 2013 во 16:24 ---
U can not be Serious
johnmcenroe.jpg

Нормално дека НЕ СУМ сериозен. Само кој како ме сфати. :D :D

Идемо, жустри шпекулации на само два дена пред крај:

Прегледај го приврзокот 71315

А зошто и Подолски ? Зошто толку се запнале да си оди Подолски ? Јас мислам дека можи да се вклопи во тимот. Јесте, да сад го има, сад го нема али па и Волкот е таков, па го трпиме. Јас пре БИ Волкот и 25 000 000 за Дракслер одколку вака.

Али Дракслер читав дека потпишал нов договор, така ми се чини и дека сака да игра во Шалке за да има место во репрезентацијата и да се докажи. Чинам и Реал Мадрид и Барселона дека го бараат.

Истото и ја го помислив. Ова е веќе втор пак како „наводно“ го врзуваат во трансфер размена.

Не, стварно не разбирам. Значи не треба да се ослободуваме од квалитетни играчи. Треба ДА СЕ НАДОПОЛНУВАМЕ. Не ја сфаќам поетната на овај трансфер ако навистина вака се оствари.

Мислам дека ќе останиме без ништо, бидејќи веќе сме 31ви, а нема ништо на трансфер пазарот, нормално според Венгер !

^Мене подолски и не ми е нешто јак играч.Јас би го трампал без да размислам.

И ај РЕАЛНО што има толку добро на пазарот за да донесе венгер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom