Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од Германија има 4 клуба во ЛШ заедно со Шалке. За поголема ТВ гледаност по два тима одат во горните и во долните групи. Тоа е правило од пред десетина години.

Не е тоа дилемата. Баерн и Шалке веќе беа извлечени во различна половина. Останаа Баер и Дортмунд исто да влезат во по една половина. Но зошто Леверкузен мораше да иде во првата половина,а Дортмунд во втората, е прашањето.

Преку кур ми е веќе од Венгер и од целата управа и сите кои го водат овој измачен клуб. Бентнер, ето го третото засилување, ќе обориме светски рекорд за 0 потрошени центи во еден трансфер период.

Искрено ги жалам оние што ги плаќаат најскапите влезници во премиер лигата за да го гледаат овој очај.

Не е тоа дилемата. Баерн и Шалке веќе беа извлечени во различна половина. Останаа Баер и Дортмунд исто да влезат во по една половина. Но зошто Леверкузен мораше да иде во првата половина,а Дортмунд во втората, е прашањето.

Затоа што беа споени Баерн со Дортмунд а Шалке со Леверкузен. За да неможе да се паднат Дортмунд и Баерн ист ден.

Ај доста веќе со conspiracy theories како цел свет да е против нас се однесувате. УЕФА сака да не исфрли од групи ќе добие нешто со тоа...

Аман за глупости пишуваат и толку голема галама кренаа ко да вчера го измислија ова правило гледам и по ФБ и насекаде 100 години фудбал гледаат и уште незнаат како одат тие работи и дека има правилник.
Инаку Бендтнер ке остане најверојатно :facepalm:

Абе влатче во вардар се вратил, туууу, како не го зедовме. Тамам за без пари а и за ротација добар ќе ни беше.

Можеби ако се бојкотира управата, 1-2 сезони на емирати да има само гостински навивачи може ќе им дојде памет...
Саного и Фламини биле опасни играчи, а дојдоа како фри агенти... cause fuck logic...
Ко црвен крст испаѓа клубов, тој што нема кај да игра ние ќе го згрижиме...
Да пробам писмо да им пратам дека у маало сум играл голман/стопер може ќе ми се насмее среќата (и онака стопер треба да се купи)

Готово е со ериксен, уште официјално да потпишат.
Пази, која фрустрација сме, две страни уназад правиме муабет за кокошкиве. Еј до кое дереџе дојдовме.
Паулињо, Ериксен, Ламела, Кадил, Капуе, Солдадо, Чиричес. Башка стотче на беил ќе му земат а ние го дадаовме перси за 25.
Групно харикири треба цела управа.
--- надополнето: 30 август 2013 во 15:12 ---
:facepalm:

Неможам да повервам дека Фламини го направивме дека ќе ни биде клучно решение во сите проблеми. Како тој, и баш тој да го чекавме во целата ситуација и како одма ќе стане Бог во тимот. Јесте да можеби ќе стартува или не знам шо, или ќе почни од клупа во недела. НЕБИТНО. Муабетот ми е дека не е веродостојно да останиме само со него. Венгер ќе купи уште некој, убеден сум. Можеби до недела.

Pellegrini potvrdio da je Michan Richards na pragu prelaska u Arsenal te nece igrati sljedece kolo.

^Се водат преговори со тројца играчи. Двајцата играле во втора француска лига, третиот топки подавал позади гол, ама многу биле надежни.:pos:

Венгер потврди дека нема да има панични купувања овие денови, така да можно е да останеме со тие играчи што сме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom