Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лига шампиони и трансфер муабет да не се напињаме веќе,ама онака го гледав на јутуб ПАК хајлајтсов да се потсетиме на една од најбоље утакмици минатата сезона што сум ја гледал ( не од лепота од фудбал него моментот кам бек од 4-0, и 5-7 ) :)

EPIC

Не е лига шампиони и трансфер муабет да не се напињаме веќе,ама онака го гледав на јутуб ПАК хајлајтсов да се потсетиме на една од најбоље утакмици минатата сезона што сум ја гледал ( не од лепота од фудбал него моментот кам бек од 4-0, и 5-7 ) :)

EPIC

ja imam svaleno od zamunda :)

Flamini-I've have unfinished business here

gun__1377773283_flamini_2013_3.jpg

zp_Flamini_14_130828MAFC_2612.jpg
zp_Flamini_13_130828MAFC_7479.jpg
zp_Flamini_3_130828MAFC_5475.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам:

Се слагам! Толку!
--- надополнето: 29 август 2013 во 22:21 ---
Како и да е ни треба класа напаѓач!
Прашањето мене што ме мачи веќе година дена е, дали

оваа легенда

е на пат да го замени следната

Не.

Ако против спарс,Ремзи ја реши,го ставам на аватар,а ќе го сменам кога Жиру ќе даде хет-трик. :sneaky:

Дали некој знае одоговор на оваа дилема?

BS3QV3OIUAEIk5W.jpg:large

На FB групата вчера имаше голема дискусија на оваа тема, излезе не сакале од УЕФА големите клубови да им играат во исти ден... многу мизерна причина.

На FB групата вчера имаше голема дискусија на оваа тема, излезе не сакале од УЕФА големите клубови да им играат во исти ден... многу мизерна причина.

нема логика ова стварно.....

кој куртон е овој фламини.
Осет да се немало за трансфери.
Видете бе кокошкиве дрим тим направија. ееееејјјј, комерцијалистов пак некој шупак од нанси или бордо ќе земе.

Од Германија има 4 клуба во ЛШ заедно со Шалке. За поголема ТВ гледаност по два тима одат во горните и во долните групи. Тоа е правило од пред десетина години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom