Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо им е на Ливерпул бе толку шо не го даваат Суарез?? Кој нормален(класа играч) би сакал да игра за тим конкурентен на Астон Вила,Фулам итн. Беше шо беше со историјата не се живее.

Леле какви моабети..

Случајно го видов коментарот па морам да ти одговорам.
Нормално е за еден тим да не го пушта својот главен играч во конкурентски тим што се бори конкретно за истото 4-то место како и они.
Второ,по ова што си го напишал кажими дали со заминувањето на Перси во Јунајтед на Арсенал му беа конкуренти Вила и Фулам?? Нели чим класа играч си оди тоа значи дека тимот во кој играл бил на дереџе со Фулам.
Околу историскиот дел нема да навлегувам али отвори и преброј ги титулите во последните 6-7 години на Арсенал и на Ливерпул..едина работа што можат да ја кажат фановите на Арсенал за Ливерпул е тоа дека Ливерпул нема земено ПЛ 20+ години али само таа работа можат да ја кажат нема друго,додека фановите на Пул за Арсенал можат да кажат и 20 други работи.;)

Незнам зашто е тешко да се разбере дека Арсенал и Ливерпул се на исто ниво(срање) едини + е што Арсенал зима 10м повеќе со влезот у ЛШ...
Арсенал неможе да привлече играчи,Ливерпул неможе да привлече играчи,Арсенал се бори за топ 4,Ливерпул се бори за истото.Реалноста е тоа а маштата е друга работа и е далеку позабавна знам али е нереална.

Позз,ќе ве видиме оваа година(со или без Суарез).(y)

Леле Суарез се утепа со титули со Ливерпул и сега сака да потпише доживотен договор со истите ..

Леле какви моабети..

Нормално е за еден тим да не го пушта својот главен играч во конкурентски тим што се бори конкретно за истото 4-то место како и они.
Второ,по ова што си го напишал кажими дали со заминувањето на Перси во Јунајтед на Арсенал му беа конкуренти Вила и Фулам?? Нели чим класа играч си оди тоа значи дека тимот во кој играл бил на дереџе со Фулам.
Околу историскиот дел нема да навлегувам али отвори и преброј ги титулите во последните 6-7 години на Арсенал и на Ливерпул..едина работа што можат да ја кажат фановите на Арсенал за Ливерпул е тоа дека Ливерпул нема земено ПЛ 20+ години али само таа работа можат да ја кажат нема друго,додека фановите на Пул за Арсенал можат да кажат и 20 други работи.;)

Незнам зашто е тешко да се разбере дека Арсенал и Ливерпул се на исто ниво(срање) едини + е што Арсенал зима 10м повеќе со влезот у ЛШ...
Арсенал неможе да привлече играчи,Ливерпул неможе да привлече играчи,Арсенал се бори за топ 4,Ливерпул се бори за истото.Реалноста е тоа а маштата е друга работа и е далеку позабавна знам али е нереална.

Пошто за “вреѓање“ јадов бан од вашата тема (за кое искрено ми е многу жал) БАРАМ од одговорните на форумот, да покажат исти аршини.

Поточно за делот, во кој, лично МЕНЕ ме навреди кога Ливерпул го спореди со Арсенал.

Фала многу модераторчиња мои мили.

Леле какви моабети..

Нема многу да навлегувам оти ке отидеме на сосем трет муабет.Само оговори на прашањево.Дали мислиш дека ако суарез остане кај вас ке игра со иста страст како што играше и до сега?

Пошто за “вреѓање“ јадов бан од вашата тема (за кое искрено ми е многу жал) БАРАМ од одговорните на форумот, да покажат исти аршини.

Поточно за делот, во кој, лично МЕНЕ ме навреди кога Ливерпул го спореди со Арсенал.

Фала многу модераторчиња мои мили.

у принцип сите што не се за пул се банирани од тој фан клуб што статистички би било некаде околу едно 200+ души вклучуваајќи ме и мене !!!

Нема многу да навлегувам оти ке отидеме на сосем трет муабет.Само оговори на прашањево.Дали мислиш дека ако суарез остане кај вас ке игра со иста страст како што играше и до сега?

Се скршија работите со него летово. Почнаа јавно да се критикуваат клубот(Роџерс) и Суарез што нормално не е добро...Јас сеуште мислам дека ќе си оди..каде незнам. Али нормално ваквото понашање неможе да остане и да биде корисно.
Ќе видиме што ќе испадне на крај.
--- надополнето: 11 август 2013 во 21:31 ---
у принцип сите што не се за пул се банирани од тој фан клуб што статистички би било некаде околу едно 200+ души вклучиваајќи ме и мене !!!

Едно е да го напаѓаш(вреѓаш) клубот друго е да дадаш оценка и мислење твое.Конкретно меѓу фанови на Јунајтед и фанови на Ливерпул нормално е да имало банирање пошто едниве дошле и почнале да пишуваат ГГМУ другиве почнале да пишуваат 5-ки и станало калакурница а во какви услови моабет немоеш да праиш и да сакаш.

у принцип сите што не се за пул се банирани од тој фан клуб што статистички би било некаде околу едно 200+ души вклучуваајќи ме и мене !!!

Како те молам знаеш колку луѓе се банирани од фан клуб?

Што не се Донев, Драгонски, Инглориус, Гизер, Топче, Факе и останати банирани?
--- надополнето: 11 август 2013 во 21:45 ---

Нема да игра со иста страст, според мене ама сепак мислам дека најмалку до Јануари останува во ЛФЦ.

Леле какви моабети..

Aко се случи на крај еден ваков Арсенал кој последниве години се бори само за топ 4 финиш успее да ви го земе Суарез, тогаш тоа многу повеќе кажува за Ливерпул отколку за Арсенал (ако ме сфаќаш што сакам да ти кажам ;))

Абе исто така реалноста е дека ние уствари успеваме да бидеме у топ 4, а вие не.

Доколку Арсенал го земе само Суарез тоа нема да е голем чекор напред за него..едино што ќе му се смени е што ќе учествува ЛШ...ништо друго нема да му се смени...Реалноста е дека Арсенал без барем уште 2-3 засилувања од типот на Суарез не се конкурентни за титула и пак ќе биде иста приказна...Ова победата над Сити дојде во најлош можен момент за Арсенал...Ќе си влезе во филм управата дека се многу јаки и дека ќе можат да се борат за титули и нема да направат некој поголем трансфер..Значи Суарез+јак ДЦ+ еден средина е тогаш Може сериозно да се смета на нив за титула...без тие засилувања ништо...

Aко се случи на крај еден ваков Арсенал кој последниве години се бори само за топ 4 финиш успее да ви го земе Суарез, тогаш тоа многу повеќе кажува за Ливерпул отколку за Арсенал (ако ме сфаќаш што сакам да ти кажам ;))

Тоа е ради ЛШ а не ради клубот.Гледај ги Милан ,наместија у последно коло пенал да им свирнат у 90-минута за да влезат пред Фиорентина ..све се прави ради ЛШ,ни титулите веќе не се важни толку колку учеството во ЛШ..такво време дојде.

1148922_503740043043038_105080113_n.jpg

Доколку Арсенал го земе само Суарез тоа нема да е голем чекор напред за него..едино што ќе му се смени е што ќе учествува ЛШ...ништо друго нема да му се смени...Реалноста е дека Арсенал без барем уште 2-3 засилувања од типот на Суарез не се конкурентни за титула и пак ќе биде иста приказна...Ова победата над Сити дојде во најлош можен момент за Арсенал...Ќе си влезе во филм управата дека се многу јаки и дека ќе можат да се борат за титули и нема да направат некој поголем трансфер..Значи Суарез+јак ДЦ+ еден средина е тогаш Може сериозно да се смета на нив за титула...без тие засилувања ништо...

Арсенал e пред Ливерпул и без Суарез. За разлика од лани сега екипата е уиграна и со Суарез во тимот прават чекор напред. Можеби нема да се главни фаворити, но дека ќе имаат реални шанси ќе имаат. Со некој играч плус макар и за ротација и одмарање на првотимци дополнително ќе им се зголемат шансите.
За разлика од Арсенал, Ливерпул со или без Суарез е далеку, многу далеку од титула и оваа сезона. Единсветно можат да се надеват на топ4 иако мислам дека и таму им се мали шансите.

Леле какви моабети..

:pos:
Случајно кликам на фан клуб арсенал наместо на ливерпул и случајно баш ми се отвори твојот коментар, после тоа случајно другар ми СТИВИ ЏИ улета на мојов пост па ми стисна лајк и случајно слушнал и пеџа од негде па се убаци и он у муабетот.
Иначе не го читаме фан клуб Арсенал, скраја да е :ROFLMAO:

Како те молам знаеш колку луѓе се банирани од фан клуб?

Што не се Донев, Драгонски, Инглориус, Гизер, Топче, Факе и останати банирани?

Можеби не сум баниран,но очигледно е дека овде треба да им се обраќаш со почит и понизност на модераторите.Бидејќи ти реков дека си шериф откако стана модератор,добив опомена која еве веќе ми истече.Факт е дека најмеко гледаш кон фановите на Ливерпул,а другите ги казнуваш како стигнеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom