Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Фенербахче не се слаб тим лани полуфинале во ЛЕ играа мегутоа мора да се поминат е сега кај нив е заебан овој менталитетот со подобри играат подобро со послаби од нив полошо лани испаднаа од Спартак М во плејофот за ЛШ.

Тежок draw, но ако сакаме ЛШ мора да ги победиме. Ако не, како што кажа некој погоре, не ни заслужуваме да сме таму.

Piers Morgan@piersmorgan 5m
If we lose to Fenerbahce after buying no players, and then miss out on Suarez as a result, I will buy Arsenal and fire Wenger myself.

Тежок лешпер ми изгледа овој.
Него нешто прочитав нешто можело да ги казнат фенербахче и ако ги казнат на нивно мест оќе биле бурсаспорт.

Piers Morgan@piersmorgan 5m
If we lose to Fenerbahce after buying no players, and then miss out on Suarez as a result, I will buy Arsenal and fire Wenger myself.

Тежок лешпер ми изгледа овој.
Него нешто прочитав нешто можело да ги казнат фенербахче и ако ги казнат на нивно мест оќе биле бурсаспорт.

Нема да бидат Бурсаспор, Бурса си испаднаа од квалификации за ЛЕ од Војводина, заврши за нив Европа. Во случај на дисквалификација на Фенер, УЕФА ќе одлучи кој тим ќе ги замени, но дефинитивно тоа нема да биде Бурса.

Бешикташ и Фенер беа казнети по 1-2 години ,но пред да почнат квалификациите им ги тргнаа бановите.Е сега прашање е дали пак ќе ги суспендираат ? :icon_mrgr:

Нема да бидат Бурсаспор, Бурса си испаднаа од квалификации за ЛЕ од Војводина, заврши за нив Европа. Во случај на дисквалификација на Фенер, УЕФА ќе одлучи кој тим ќе ги замени, но дефинитивно тоа нема да биде Бурса.

Таква информација прочитав на твитер што незначи дека е точно тоа, така да најверојатно не е точно иако типов доста самоуверен беше а ме мрзи да барам од кого беше.

Жими куров...
Ќе бидат 2 тешки утакмици,на кој мислам дека ќе поминеме ко 2*2.

Бешикташ и Фенер беа казнети по 1-2 години ,но пред да почнат квалификациите им ги тргнаа бановите.Е сега прашање е дали пак ќе ги суспендираат ? :icon_mrgr:

Бановите стојат, не се тргнати, има втора жалба од Фенер, а за Бешикташ е готова работата.
Глупата ситуација е што одлуката за втората жалба на Фебер е на 29-ти Август, ден после реваншот. Одозгора изгледа дека УЕФА појма немаат ни самите кој ќе иде понатаму ако испаднеме од Фенер а банот остане.

Нема да го исфрлат Фенер, слична ќе биде ситуацијата како Стеауа.

Тежок протвиник добивте, можеше и многу полесен, ама и вие како што викате ако не можете да го победите тогаш подобро да пробате да ја задржите титулата од ЛЕ во Лондон :D

Леееј Фенер, аман бе кога ќе ни тргне на нас малце. Дома не би требало да имаме проблем, али на гости ќе се испотат малце повеќе.

Епа Венгер ако не поминиме клоците

Ние за малку не ги поминавме Баерн сега од Фенер. се плашете :facepalm:

Микел на позајмица.Шамак најверојатно во К.Палас и тоа перманентно.Дефинитивно ќе се зима играч од одбраната и напаѓач секако.Во средина како што и дадов предикшн,нема засилувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom