Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Микел на позајмица.Шамак најверојатно во К.Палас и тоа перманентно.Дефинитивно ќе се зима играч од одбраната и напаѓач секако.Во средина како што и дадов предикшн,нема засилувања.

КОГА ?!?!?!?!? :)))

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Можеби е и подобро да испадниме од Фенер,да нема џабе нервози до март за ЛШ, вака на чисто си, ќе се фокусираме на освојување пласман за ЛШ во лигата. Толку е максимумот на овај тим, реално гледано(ни песимистички ни оптимистички). Само кога ќе се сетам дека 2008 имавме тим(и тоа без Анри) кој е 2 класи над овај сегашниов...и целиот го продадовме.

Отварам сега да правам фантази гледам нашиве први се,само така нека продолжат :D

Играме против Сити за 1 саат,сакам да не плеснат за на Венгер да му дојде паметот.:)
--- надополнето: 10 август 2013 во 15:48 ---
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski
Arsenal subs: Fabianski, Jenkinson, Perez?, Hayden, Zelalem, Cazorla, Giroud

Играме против Сити за 1 саат,сакам да не плеснат за на Венгер да му дојде паметот.:)
--- надополнето: 10 август 2013 во 15:48 ---
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski
Arsenal subs: Fabianski, Jenkinson, Perez?, Hayden, Zelalem, Cazorla, Giroud

Перез е на проба http://gossip.ladyarse.com/arsenal/2013/08/05/perez-arrives-at-arsenal-photo/

АУ ау ау Ремзи пас давање :drk:....А и тео завршница на ниво.

Ме интересира зашто овие пријателскиве не се оваа сезона на Ск/Ск+, а минатата беа? Да не знае некој што се десило? Ептен лошо вака по линкови да се влечеме...

Ме интересира зашто овие пријателскиве не се оваа сезона на Ск/Ск+, а минатата беа? Да не знае некој што се десило? Ептен лошо вака по линкови да се влечеме...

Зависи од тоа кој ја организира пријателската и на кого дале ТВ права, во Англија мислам дека воопшто не се прикажува утакмицава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom