Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Епа според мене Венгер не го бива во покеров.Како може да се фали дека има пари за заслувања и слично.Со самата таа изјава нормално е другите клубови да бараат повеке пари од нас.Ако наполи стварно платил 35 мил за игуаин тогаш му е простено на венгер бидејки не вреди толку само незнам зошто за руни не се понудат 35-40.Играчот моментално е несрекен во манчестер а и со мојс многу не се мириса,па шансите да дојде се реални.

Епа според мене Венгер не го бива во покеров.Како може да се фали дека има пари за заслувања и слично.Со самата таа изјава нормално е другите клубови да бараат повеке пари од нас.Ако наполи стварно платил 35 мил за игуаин тогаш му е простено на венгер бидејки не вреди толку само незнам зошто за руни не се понудат 35-40.Играчот моментално е несрекен во манчестер а и со мојс многу не се мириса,па шансите да дојде се реални.

чекаме цеск да дојде за да го пуштиме руни, ако дојде сосе жена и деца ваш е комплет ;)

Arsenal have earned the right to spend big !!!

Arsenal have always been criticised for their lack of ability or lack of willingness to spend big.

Following the departure of Thierry Henry in 2007, pundits were quick to write Arsenal’s demise for the coming season, taking on a stance of absolute certainty that the club would finish outside the top four. Eduardo, the club’s forward signing that summer, was deemed a cheap and smart pick up, but nothing of the calibre of Henry – which is fair. Yet now that Arsenal are in a position to spendbig, their values have been questioned and shots have been fired towards a club who have apparently been doing it the right way all along.

And it’s true, amid all the high-spending around Europe, Arsenal have remained dignified and worked within their own means, even if they haven’t always made the best of what they have. The move to the Emirates would allow the club to move up a few tiers in the transfer market to a window of players who were previously out of reach, but it would be preceded by a number of years of frustration and reserved spending.

“Emmy“

Џоел пак на позајмица....
Joel Campbell agrees Olympiacos loan

Може и од тука да се сподели :)

Џоел Кембел на позајмица во Олимпијакос

Гледајте колку може повеќе да се сподели официјалниот сајт, неколку луѓе работат на него и се замараат се да биде колку е можно попрофесионално така да било каква помош во вид на споделување вести од овој сајт би била добредојдена.
--- надополнето: 30 јули 2013 во 19:58 ---
Момци го има ли некој гледано Арсенал на Емирати?Да ми каже некој ако знае колку пари испаѓа карта до Лондон,велзница за утакмица,престој во Лондон...итн?
warmaster бато вие да не правите некоја организација за до Лондон од Фанови на Арсенал од Македонија?

Гарант го има некој гледано :)
Јас планирам сезонава да го гледам, да сме живи и здрави.
За пари немам уште точно пресметано ама има евтини летови до Лутон па од таму со шатл бус до Лондон и да си најдеш смештај. По мене не вреди да идеш до Лондон а да не отседиш барем една недела да прошеташ така да глеј да фатиш период кога има два натпревари на домашен терен.

Помош за карти добиваат само официјални членови на фан клубот.

И најбитниот дел да не го заборавам, виза добивање е најтешко, среди ја визата за другото мислам дека е полесно.

Може и од тука да се сподели :)

Џоел Кембел на позајмица во Олимпијакос

Гледајте колку може повеќе да се сподели официјалниот сајт, неколку луѓе работат на него и се замараат се да биде колку е можно попрофесионално така да било каква помош во вид на споделување вести од овој сајт би била добредојдена.
--- надополнето: 30 јули 2013 во 19:58 ---

Гарант го има некој гледано :)
Јас планирам сезонава да го гледам, да сме живи и здрави.
За пари немам уште точно пресметано ама има евтини летови до Лутон па од таму со шатл бус до Лондон и да си најдеш смештај. По мене не вреди да идеш до Лондон а да не отседиш барем една недела да прошеташ така да глеј да фатиш период кога има два натпревари на домашен терен.

Помош за карти добиваат само официјални членови на фан клубот.

И најбитниот дел да не го заборавам, виза добивање е најтешко, среди ја визата за другото мислам дека е полесно.

Имам некоја замисла место да одам на апсолвентска, да отидам во Лондон неколку дена и Арсенал да го гледам,ама ќе видиме :)

Имам некоја замисла место да одам на апсолвентска, да отидам во Лондон неколку дена и Арсенал да го гледам,ама ќе видиме
Убава ти е замислата, ама и апсолвентската екскурзија е доста интересна за да се види еден дел од Европа.

Најдов на твитер еден убаво направен распоред.
BQXkpURCIAM_BT1.png:large

Убава ти е замислата, ама и апсолвентската екскурзија е доста интересна за да се види еден дел од Европа.

Најдов на твитер еден убаво направен распоред.
BQXkpURCIAM_BT1.png:large

Саатницава ти е според Лондонско време??/
не ми текнува дека до сега имало натпревар во 22:45...

Саатницава ти е според Лондонско време??/
не ми текнува дека до сега имало натпревар во 22:45...

Ние моментално сме на Daylight savings time (summer time) и тоа е GMT/UTC +2. Во зима сме на Standard time и тогаш сме GMT/UTC +1.

Оттаму и распоредот е за некој натпревар +1 час, а за некој +2.

Ние моментално сме на Daylight savings time (summer time) и тоа е GMT/UTC +2. Во зима сме на Standard time и тогаш сме GMT/UTC +1.

По по по перфектен одговор.

И во Британија имат DST (дури и го имаат крстено ко бритиш :D ) . За сите натпревари е исто, британското време + 1 час за нашето локално.

Распоредот е на GMT+3 (пишува доле на сликата). Значи времето од распоредот на сликата погоре - 2 часа, за да стигнеме до нашето локално време на емитување.

И во Британија имат DST (дури и го имаат крстено ко бритиш :D ) . За сите натпревари е исто, британското време + 1 час за нашето локално.

Распоредот е на GMT+3 (пишува доле на сликата). Значи времето од распоредот на сликата погоре - 2 часа, за да стигнеме до нашето локално време на емитување.

Само што мислам дека не се менува истиот викен како кај нас туку има недела две разлика, не сум 100% сигурен кога, знам дека промената на времето не е секаде исто во иста недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom