Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер изјави дека и без засилувања може да конкурираме за титула. :tapp:
Епа ај наздравје уште една година слаб старт, несреќна елиминација од ЛШ во осмина-финале, добар втор дел од сезона и 4-то место обезбедено во последно коло.

3V4HiIz.jpg

Епа ај наздравје уште една година слаб старт, несреќна елиминација од ЛШ во осмина-финале, добар втор дел од сезона и 4-то место обезбедено во последно коло.

3V4HiIz.jpg

Ne veruvam deka nema da se zeme nisto, sto saka neka izjavi ednostavno ne veruvam....Znae sto go ceka ako ne zeme nisto....Baska imase i dosta izjavi od igracite deka ocekuvaat da dojdat zasiluvanja.

Момци го има ли некој гледано Арсенал на Емирати?Да ми каже некој ако знае колку пари испаѓа карта до Лондон,велзница за утакмица,престој во Лондон...итн?
warmaster бато вие да не правите некоја организација за до Лондон од Фанови на Арсенал од Македонија?

Добро бе плачко...:tapp:

иди бе лечи се и не спамирај овде бе
--- надополнето: 28 јули 2013 во 20:00 ---

А што очекуваш да изјави па ти, дека очајно ни требаат засилување, па секој можен играч што ќе го побара да му рипне цената за 10+ мил.?

А што очекуваш да изјави па ти, дека очајно ни требаат засилување, па секој можен играч што ќе го побара да му рипне цената за 10+ мил.?

Без Венгер било што да изјави јасно е ко ден дека ни треба напаѓач.

Без Венгер било што да изјави јасно е ко ден дека ни треба напаѓач.

Моментално Венгер игра покер со трансфер пазарот, и нормално е да блефира, кој му поверува ок, ама сигурно нема со отворени карти да игра.
А за тоа како Венгер игра покер, нека ти текне лани изјавата на Ферги кој рече дека не би седнал да игра покер со Венгер (или така нешто слично беше мислам)

Венгер играл покер, блефирал...демек ние го познаваме дека блефира, а сите останати се слепи на тоа? Фудбалскиот свет си ја знае играта, си го знаат и Венгер каков играч е.

Јас мислам дека е лажна надеж да се надеваме на трофеј со овој состав без да се земе уште некој играч. Не купуваме централен, тоа значи Мигел ќе го промовира? Не купуваме среден одбранбен, Коклан? Дијаби, најновото засилување? Напаѓач ни треба секако, Суарез би бил премија. Ако Тотнем го земат и Солдато, ќе бидат дефинитивно посилни од лани.

И покрај сите најави за играчи и муабети, повторно се врти некоја иста приказна дека понудуваме недоволно пари за клубот да продаде. За Игуаин мањкаат 2-3 милиони, за Суарез барем 5...за Жервињо читам демек им барале на Рома уште 1 милион....ко некоја циганарија сме.

Сеуште не ми е јасно зашто идеме на Суарез преку Игуаин? Зашто е цела оваа фама околу Суарез? Дали е само игра вообичаена и видена секоја година за на ка крај да кажат дека ете се труделе ама неможеле да го го купат бидејки многу пари барале?

За мене лично Игуаин е милион пати подобра опција него ли ова исфрустрираново копиле! Дека е добар играч добар е ама е крајно непредвидлив и избувлив. Што ќе ни е класа напаѓач ако е казнет со шест или повеќе натпревари неиграње?

Каде ни е новиот голман? Маноне летна, нов голман сеуште не гледам! Војче е добар ама сеуште млад и неискусен. Фабиански ... No comment!

Челото никако да го продадат, ваму ми се ценкаат неќат милионче да додадат, а овде бараат уште пари!

Верма е аут, засилување уште нема!

Ако А.В. Не извади четири кеца у задњава рука на покеров што го игра - потоп!

И да не земеме напаѓач ја иам верба у Жиру дека наредна сезона ќе биде супер.

Момци го има ли некој гледано Арсенал на Емирати?Да ми каже некој ако знае колку пари испаѓа карта до Лондон,велзница за утакмица,престој во Лондон...итн?
warmaster бато вие да не правите некоја организација за до Лондон од Фанови на Арсенал од Македонија?

Групно нема за сега ништо организирано затоа што нема доволно кандидати, но ако некој е член и ако сака да оди сам може да му се помогне за билет доколку има слободен и не е касно.

Се враќам од одмор и ништо ново во Арсенал. Ништо ново нема ни да има ни во наредните 32-33 дена. Убеден сум дека Венгер нема да купи ништо.

И да, повторно сум скептик. И имам право на тоа.

Едит: Во меѓувреме го имате на Замунда 49 Unbeatten глејте си. Како што изгледа и последна ќе ни биди.

Сеуште не ми е јасно зашто идеме на Суарез преку Игуаин? Зашто е цела оваа фама околу Суарез? Дали е само игра вообичаена и видена секоја година за на ка крај да кажат дека ете се труделе ама неможеле да го го купат бидејки многу пари барале?

За мене лично Игуаин е милион пати подобра опција него ли ова исфрустрираново копиле! Дека е добар играч добар е ама е крајно непредвидлив и избувлив. Што ќе ни е класа напаѓач ако е казнет со шест или повеќе натпревари неиграње?

Каде ни е новиот голман? Маноне летна, нов голман сеуште не гледам! Војче е добар ама сеуште млад и неискусен. Фабиански ... No comment!

Челото никако да го продадат, ваму ми се ценкаат неќат милионче да додадат, а овде бараат уште пари!

Верма е аут, засилување уште нема!

Ако А.В. Не извади четири кеца у задњава рука на покеров што го игра - потоп!

Наполи го земаа Игуаин за 35 милиони.
Игуаин не вреди 35 милиони па што сака нека е. Го ценам, ама не дотолку.
Од друга страна, Суарез има дриблинг, техника, брзина, финиш, креативност.
Игуаин има финиш.
Жиру нема ништо.

Не ми е гајле за карактерот на Суарез, и Робин важеше за неранимајко па Венгер го скастри.

E super, Soldado otide kaj kokoskive, u p....u m....u......:notworthy:

Ме боли кур што прават другите екипи и со што се засилуваат.Доколку ние се засилиме како што треба,Суарез,Фелаини и Мелаини ич не се грижам за другите па ако сакат Меси и Роналдо нека ги земат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom