Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Жервињо барем се обидува нешто да направи додека игра, дури и Жиру што е трипати потромав повеќе трча од Лукас.
Факт е дека сезонава НИШТО не видовме од Подолски кој требаше да биде ни биде клучен играч во нападот, ни лево ни централно, никаде го немаше.
Ама сепак би сакал да го задржиме уште една сезона, нека влегва од клупа, можеби ќе има напредок како кај Пер, ако нема, марш назад во Келн или во Галатасарај.
Абе мене Полди сега и на почетокот не ми е ист. Му падна формата, многу поексплозивен беше на почеток од зезона.
Али јас си зборам од искуство друже, ја на Жервињо поише нерви имам искинато него на Полди. Така да, Полди>Жервињо. ;)

Абе мене Полди сега и на почетокот не ми е ист. Му падна формата, многу поексплозивен беше на почеток од зезона.
Али јас си зборам од искуство друже, ја на Жервињо поише нерви имам искинато него на Полди. Така да, Полди>Жервињо. ;)
сура абе не заебавај дури и велбек е подобар од подолски ... него ај дота :D

Не го оставаат човекот ни една утакмица на раат да ја изгледа :D
392986_344644802305548_666098270_n.jpg

Абе фискултурец на мајка, подобро вака него Hip surgery in August means Sir Alex Ferguson's may miss beginning of Man Utd's title defence

Иначе на чиче Венгер џебовите и ова ќе му ја одбележат сезонава :D
Нее вака оди тоа
Патентот No1.
Џебовите кои повторно се поврзани со патентот No2
Комичните работи кои ги прави посебно во втората половина од сезонава. No3/4/5...
:love:

Абе Подолски ми е играч кој чека и може да реши натпревар со еден потег. Има одличен шут само што според мене е играч кј игра последен со топка. За во напад сам не е кога има уште еден до него многу подобар е. Со Жиру кога игра повече има простор затоа што Жиру одлично спушта топки и повлечува играчи така да има и повече простор за Полди. Сам во напад е во буквална смисла изгубен германец

Ај ај ај последниве два натпревари ќе бидат ептен тешки, двеве екипи се борат за опстанок. Има крвои да паѓаат :D

Подолски како шпиц е нула, ама затоа како крило доста добро играше и беше доста корисен за тимот, и баш ради тоа ме нервираше што ретко играше...
Жервињо може се обидува да направи нешто, ама па мајку му стара обично кога ќе се најде у позиција сам пред голман да излезе со некои 80% пожам да кажам дека таа топка НЕМА да заврши во гол...
И покрај тоа што Подолски лошо ги изигра последниве 2 утакмици, попрво би го избрал него за да остане во Арсенал него Жервињо...

Ај ај ај последниве два натпревари ќе бидат ептен тешки, двеве екипи се борат за опстанок. Има крвои да паѓаат :D
Со Њукасл рачунај ја како наша, проблем ќе бидат и тоа огромен Виганци.
Само некако се надевам ќе бидат покорени од мечот 3 дена претходно во купот.

ПС:
Христос Воскресе Топџии :icon_lol:

Христос воскресе, топџии, за многу години, многу здравје среќа и љубов!

Вака со ова победа на Челзи можиме Ние да извисиме иако да победиме се до крај. Ако Челзи изгуби од Тотенхем ќе имаат по 68 бода и ќе бидат пред нас, со ист број на утакмици. Ќе биди тешко. Секој друг резултат нас ни одговара, освен победа на Тотенхем всреда.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Тоа е момци, ќе има квалитетно потење сезонава за да идеме у Лига шампиони....
Али вака да играа Јунајтед со нас имаше да ги напуниме, али тоа е......

Tackling success in Europe:
1. RAMSEY 91%
2. J. Martinez 82%
3. L. Bender 82%
4. Gonalons 80%
5. Capoue 78%
6. Ramires 76%...
:cuc:

Искрено жал ми е што ве извисивме вас од овие два дуели. Можеби нашите играчи исто се залагаа и на двата меча, но Челзи ете ја искористи таа шанса. Се надевам дека Тотенхем нема да обезбеди пласман во ЛШ на ваша сметка. Инаку ситуацијава до која дојдовте во голем дел е и ваша вина...за неколку натпревари кога глупаво ги губевте поените. Пример со Фулам дома кога Артета во последна минута го промаши пеналот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom