Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко дека Јоветич ќе дојде на Емирати, со оглед на тоа дека наредната година играме ЛЕ. Додуша и таму не се изнаиграл којзнае колку. :icon_lol:

Ај да видиме и друг извор. Puma...што знам. Важно кеш да се земе, само тоа се брои денес. Заеби титула!
Да, затоа тимови како Јунајтед и Баерн Минхен не земаат пари од спонзори. (y)

Пума имаат добри дизајни за африканските земји мислам правеа за Камерун и беа доста добри дизајни, а ако таа цена е вистина тогаш негледам што би било пречка да се потпише тој договор.

Инаку за тоа дека играчи доаѓале поради тоа што ќе играме ЛШ е глупост за мене. Можеби има влијание но сепак тој критериум е премногу набилдан отколку шт остварно е. Зошто? Како прво најдобар пример ти е Сити, Ливерпул, Тотенхем. Сити пред да дојдат шеиците да не играше ЛШ па што дојдоја еден куп ѕвезди. Суарез класа фудбалер па пак си седи во ливерпул. Тотенхен еднаш се прошета до ЛШ па пак на пазарот е доста активен. Најголема улога во трансферите играат парите. Инаку според тоа само тие што ќе играат во ЛШ ќе можат да купуваат другите што ќе прават. Плус тоа кое право го имаат играчите да бараат да играат ЛШ а они не помогнале во тоа. Од каде е гаранцијата дека кога ќе дојдат ќе помогнат тимот пак да избори пласман во ЛШ. Затоа според мене играњето во ЛШ е пренапумпано, не дека нема удел но сепак ако некој несака да дојде поради тоа немора ич ни да доаѓа.

Да, затоа тимови како Јунајтед и Баерн Минхен не земаат пари од спонзори. (y)

Ништо не викам за спонзорството и парите, супер е ако имаме таква зделка. Проблемот е што џабе ја имаме, барем до сега.

321463_487071618015280_1795286512_n.jpg
Не е лош дресот :)

Леле одма со инсајдерски линкови од дизајните а уште не се има ни потпишано со пума. И за адидас имаше па испадна изгледа ништо :)

Ако е вистина баш ми се свиѓа, Пума е одличен бренд, а секоја фунта повеќе во клубот е добра работа.

Туку вечер спремајте се, се игра утамицата каде се решава и судбината на Арсенал за оваа сезона.

Убава пара ќе ни дојде од спонзорскиов договор, но дури од следното лето ќе почнат да исплаќаат, така да финансиските планови за летово остануваат исти.

Ова топот шо мерак ми праи ... :icon_mrgr:
Инаку скептик сум за дресевите од Puma ...ама 30м пер сизон :гик:
485584_482073745206889_1878145545_n.jpg
Вауууу дресчево е :drk:. Обавезно зимам едно и тоа со 10че на грб.

Проблем е шо ова е фан арт и ќе бидат грди официјалните дресевите од пума ... Лагвилава е ѕвериште кога доаѓа збор за дресевите :D

Е сега се е во наши раце.Ако ги тепаме двете,идеме во ЛШ.Ако не,може да се сликаме кај Бурчо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom