Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.245
- Поени од реакции
- 14.590
Зашто Венгер го играше Гибс пред Монреал? Вториот за првиов е Роберто Карлос...
Незнам дали си сериозен али ако си грешиш. Гибс сеуште е подобар од Монреал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто Венгер го играше Гибс пред Монреал? Вториот за првиов е Роберто Карлос...
Незнам дали си сериозен али ако си грешиш. Гибс сеуште е подобар од Монреал.
Денес Гибс одигра многу лошо според мене, а гледајки ја формата на Начо во претходните натпревари, ме зачуди зошто тој не игра...
Можеби и грешам, ама општиот впечаток ми е тој, таа лева страна е многу поофанзивна со Монреал...
Гибс денес со центаршутот беше очаен...
Монреал пред Гибс. Тимот што победува не се менува. Венгер денес за малце ќе ја платеше цената.
Денес да беше лош, меѓутоа целосно гледано Гибс е подобар од Начо, Гибс е посигурен од Начо во дефанзива а и офанзивно е подобар посебно кога игра со Подолски.
--- надополнето: 14 април 2013 во 00:46 ---
Тогаш Венгер не требаше ни да го стартува Џек. Беше дрво денес, најслаб на терен. Немаше потреба да го форсира.
реално гледано вчера не беше сјаенЏек го споредваш со Гибс ? Со една нога да игра Џек ќе биди подобар од сите на теренот. Не само од бечкето наше![]()
Не беше спремен за вчера ,Росицки да го имаше он ќе играше прв а Џеки ќе влезеше при крајот претпоставувам ама ... :|
каква црна титула абе ај....Самииир Насрии for the final one
Епа на сиов притисок , по оваков меч, по 7 меча во краток период, не падне психо-физички Челзи.. заслужуваат ондак титула xD
4 место е титула.каква црна титула абе ај....