Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто Венгер го играше Гибс пред Монреал? Вториот за првиов е Роберто Карлос...

Незнам дали си сериозен али ако си грешиш. Гибс сеуште е подобар од Монреал.

Незнам дали си сериозен али ако си грешиш. Гибс сеуште е подобар од Монреал.

Денес Гибс одигра многу лошо според мене, а гледајки ја формата на Начо во претходните натпревари, ме зачуди зошто тој не игра...
Можеби и грешам, ама општиот впечаток ми е тој, таа лева страна е многу поофанзивна со Монреал...
Гибс денес со центаршутот беше очаен...

Монреал пред Гибс. Тимот што победува не се менува. Венгер денес за малце ќе ја платеше цената.

Како ги гледам шесте утакмици до крај, па воопшто не изгледаат лесно како што некои мислат.

Everton (h)
Fulham (a)
Man Utd (h)
QPR (a)
Wigan (h)
Newcastle (a)

Денес Гибс одигра многу лошо според мене, а гледајки ја формата на Начо во претходните натпревари, ме зачуди зошто тој не игра...
Можеби и грешам, ама општиот впечаток ми е тој, таа лева страна е многу поофанзивна со Монреал...
Гибс денес со центаршутот беше очаен...

Денес да беше лош, меѓутоа целосно гледано Гибс е подобар од Начо, Гибс е посигурен од Начо во дефанзива а и офанзивно е подобар посебно кога игра со Подолски.
--- надополнето: 14 април 2013 во 00:46 ---
Монреал пред Гибс. Тимот што победува не се менува. Венгер денес за малце ќе ја платеше цената.

Тогаш Венгер не требаше ни да го стартува Џек. Беше дрво денес, најслаб на терен. Немаше потреба да го форсира.

Vauuu bravos sme tepale,za zal samo prvo gledav.aj nekoj dobar highlights neka postira.neka se mnozat podedite.

Денес да беше лош, меѓутоа целосно гледано Гибс е подобар од Начо, Гибс е посигурен од Начо во дефанзива а и офанзивно е подобар посебно кога игра со Подолски.
--- надополнето: 14 април 2013 во 00:46 ---

Тогаш Венгер не требаше ни да го стартува Џек. Беше дрво денес, најслаб на терен. Немаше потреба да го форсира.

Џек го споредваш со Гибс ? Со една нога да игра Џек ќе биди подобар од сите на теренот. Не само од бечкето наше :D

Не беше спремен за вчера ,Росицки да го имаше он ќе играше прв а Џеки ќе влезеше при крајот претпоставувам ама ... :|

Не беше спремен за вчера ,Росицки да го имаше он ќе играше прв а Џеки ќе влезеше при крајот претпоставувам ама ... :|

Тоа го кажа и Венгер.Да беше Росицки достапен ќе играше он место Вилшер,зошто овој не играл месец дена.Но веќе кога Росицки беше аут,кажа дека не сакал да прави некои трансформации на тимот што победувал,па затоа го убацил Џек мес Росицки.

Самииир Насрии for the final one :icon_lol:
Епа на сиов притисок , по оваков меч, по 7 меча во краток период, не падне психо-физички Челзи.. заслужуваат ондак титула xD

Самииир Насрии for the final one :icon_lol:
Епа на сиов притисок , по оваков меч, по 7 меча во краток период, не падне психо-физички Челзи.. заслужуваат ондак титула xD
каква црна титула абе ај....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom